Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Van közöttetek, vagy ismerősei...

Van közöttetek, vagy ismerőseitek között valaki, aki rákbeteg /volt/ és nem fogadta el a sugárkezelést, ill. a kemoterápiát?

Figyelt kérdés
Mi lett a következménye?

2013. aug. 8. 15:04
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Volt. Fél év alatt elvitte.
2013. aug. 8. 15:11
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Voltak. Ketten is.( Egyik veserákos, másik mellrákos volt) Csak alternatív gyógyászattal próbálkoztak. Az egyikük kevesebb, mint egy év, a másikuk két év után halt meg.
2013. aug. 8. 15:17
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2013. aug. 9. 19:35
 4/4 Hapoka ***** válasza:
46%

Fél éven át bedurvult az áttételes tüdőrákom, és fél éven belül meggyógyultam öngyógyítással:

1936-ban bizonyította egy USA orvos, hogy a rákos sejt tejsavat termel, és a környezete sem jut oxigénhez, az is rákossá válik. Igen!

Oxigén terápiával lehet gyógyítani a rákot is + extra C vitamin. Erről van videó is, de az oxigén bevitel a tüdőn keresztül a legjobb, és a hajszálereken át jut mindenhová.

Ahol a hajszálerek elhalnak szétesnek, stb. ott idővel rákosodás lép fel, mert a sejtek ott éheznek, de élni akarnak! Ezért az izomlázhoz hasonló fehérje lebontásból élnek! Illetve elhalt sejtek maradékát emésztik meg!

Tehát

a hajszálerek helyreállítása, működésük javítása, és az oxigén ellátás javítása pl. a vér szükséges mértékű hígításával, mind nálam bevált rák gyógyító folyamat volt, de erre a koronát az ezüst kolloid tette fel extra gyors gyógyulással, a kissejtet és áttét képző változatnál. Nagy tumort csak kívülről hámozgat az ezüst, mert belül nincsen vérér, oda nem jut el!

Ha tehát nagy daganat van, ott túl sokáig tarthat, és a beteg meghalhat!

A prosztata gyógyítása egyéb szerekkel tökmagolaj + brokkoli nálam a rák megelőzésben a nem rákos stádiumban 1/3-ad PSA faktort jelzett, mert időben felismerve a gondot időben léptem!

Tehát nem pl. végbélen át adott oxigén a cél, az 1-féle lehetőség. de másik féle az oxigén dús vizet előállító készülékkel itatva a beteget lehet rásegíteni a gyógyulásra.

A legfontosabbak:

3. féle a légzés módszeres feltornázása!

4. féle módszer a véráram oxigén szállító képessége javítása esetemben sűrűből vér szükség szerinti hígítással. Pl. Kendemag-olajjal.

A prosztatám nem rákosodott, mégis nagyobb a kelleténél, tudom miért hibáztam, és a Pygeum ezt segíthette összehúzni, de az operáció után használt Heparinos injekció mindent tönkretett. Másoknál tudom, hogy volt

műtéti kivágás, és gyógyszeres kasztrálás eljárást alkalmaztak, de enélkül is lehetséges!

DE ez nem rák megoldás, a prosztata hyper plázia még nem rák, de azzá válhat! Akár műtik, akár nem, ha elhanyagolják az okok megelőzését!

2016. dec. 31. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!