Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Szerintetek mi a baj?

Szerintetek mi a baj?

Figyelt kérdés

Sziasztok !

Épp hogy átléptem az elvárt korhatárt . És 3 hete beteg voltam . De csak 1 napig . 38 fokos lázam volt . Elmúlt . 3 hét eltelt ma reggel normálisan felkeltem és elmentünk egy étterembe . Az étterembe érkezve arra lettem figyelmes rettenetesen fázok és szédülök . Hazajöttünk bebújtam az ágyba . Mert nagyon fáztam . Felkeltem éjfél elött . Szóltam édesanyámnak . 37.3 fokos hőemelkedésem volt . Fájtak a végtagjaim . Fejem . Szédültem . Az étterembe ráadásúl egy nagyon rosszat ettem és ettől hányingerem is lett . Nagyon megijedtem . Ezek a tünetei a tüdőgyulladásnak és félek hogy az elöző betegségnél lábon hordtam ki . Most 2 kanál szirupot bevettem . Jobban vagyok . Most már csak kicsit fájnak a végtagjaim . Eggyes pontokon . De nagyon megrémültem mert pár 10 perce a mellkasom környékén is elkezdett fájni . Eddig semmi panasz nem volt . Kérlek mondjatok valamit !

2018. aug. 19. 04:14
 1/4 A kérdező kommentje:
Viszont mind két oldalon szúr a mellkasom . Én tudőgyulladással jöttem világra . Azt átvészeltem . Kérlek írjatok . Holnap bizots elmondom ma már nem . Ha kell elmegyünk korházba és befekszek . De nem hinném hogy ez lenne . De mitől vannak ezek a tünetek .
2018. aug. 19. 04:21
 2/4 anonim ***** válasza:

Napégés után közvetlen hűtőfürdő vétele? Pánikrohamra tippelek.

Vagy a szívizom sérülhetett meg. Esetleg szívbelhártya-gyulladás...

Lehet a tüdőnek is baja. Kardiológus Szakorvos?

2018. aug. 19. 07:04
 3/4 anonim ***** válasza:
Milyen elvárt korhatár? És miért random idegenektől várod hogy diagnosztizáljanak, ahelyett hogy orvoshoz mennél? Ha ennyire szarul vagy, irány a kórház, ne a gép előtt dekkolj.
2018. aug. 19. 07:11
 4/4 anonim ***** válasza:

Tüdőgyulladással NEM jöhettél a világra.

MEg milyen elvárt korhatár?

Istenem, kezdődjön már a nyomorék iskola, ennyi degeneráltat, mint nyáron...

2018. aug. 19. 09:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!