Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mit tehetnék hogy ne legyek...

Mit tehetnék hogy ne legyek büdös?

Figyelt kérdés

Szinte már fix, büdösnek tartanak a munkában az irodában.

Az elején csak gyanakodtam, de már egy két embernek volt olyan megjegyzése hogy ez fix

Ráadásul ha elmegyek ebédelni, egyből kiszokták nyitni az ablakokat meg ajtót meg ilyenek..

A nagy gond ezzel csak az, hogy közvetlen indulás előtt fürdők mindig, két naponta hajat mosok, használok dezodort, és parfümöt, mindennap új zokni és alsónadrág, a szaritorol veszem le a ruhákat ahogy indulok

Akkor mégis hogyan?

Én egyáltalán nem érzem magamon

Ja és a cipőre is figyelek, az sem büdös

A szám sem lehet az, alig beszélek eleve másokkal

Akkor??

22/F

ma 13:07
 1/2 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg a családodat, valakit, aki őszinte tud lenni hozzád!
ma 13:37
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy az előttem szóló mondta. Mindenképp kérdezz rá valakinél, aki őszinte tud hozzád lenni!

Addig is, amit én tudok mondani:

Én akkor voltam büdös, amikor nem jó dezodort használtam. Észrevettem, hogy más-más embernek más működik. Pl nagynéném a sanexnak használja a narancssárga verzióját de azzal 2 óra után úgy bűzlök, mintha 20 km-t futottam volna mindennap és 5 napja nem fürödtem volna. Nekem a Dove-nak a krémes kék tetejű verziója jön be pl. ami anyukámnak kiütést okozott. Szóval esetleg próbálj meg valami mást? Meg dezodort használsz vagy izzadásgátlót? Az se mindegy, másként hatnak.

Ezen felül hallottam, hogy a glycolic acid nagyon jó arra, hogy ne legyél büdös. Az Ordinary-nak van pl, Douglasben lehet kapni azt tudom, de biztos máshol is lehet. Mielőtt felkened a dezodort töröld le a hónaljadat vele. Max heti 2-3-szor, mert hámlasztó, szóval kikezdheti a bőröd, ha többször csinálod.

A szád lehet az sajnos, akkor is ha nem beszélsz. Maga a lélegzéstől is kimegy a szag a szádból. Ha van valami gyomor problémád vagy fog problémád az tud bűzleni, akkor is ha nem tudsz róla. Szóval mondjuk intolerancia vagy íny gyulladás az tud eléggé bűzölögni.

Szóval első lépés, hogy derítsd ki tényleg bűzös vagy-e, majd hogy micsoda a büdös (tested, szájad stb) és utána lehet megoldani a problémát.

ma 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!