Hogyan ne legyek büdös?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Most kezdtem a 9.-et és kolis is vagyok. Minden nap fürdök reggelente a hónaljamra mindig kenek deo-t és be parfümözöm magam de mire vissza érek a koliba a szoba társam mindig basztat a büdösözéssel. És nem tudom mitől lehet gondoltam már arra hogy a mutálás miatt lehetséges. Valakinek valami tipp vagy valakivel megtörtént már hasonló? Ja és fiú vagyok.2021. nov. 22. 00:41
1/6 anonim 

válasza:

Vágd le a hónaljszőrödet esetleg. Amúgy meg lehet, hogy direkt szivat.
2/6 anonim 

válasza:

Canesten a barátod. Annak hogy büdi vagy legtöbb esetben a gomba az oka. Meg fürödj gyakrabban. Mindig törülközz meg rendesen,használj testápolót ha száraz a bőröd,ha izzadós vagy hintőport, ne legyél napokig ugyanabban a cuccban. De ezek amúgy is hozzátartoznak az alapvető higiéniához.
3/6 anonim 

válasza:

A ruháidat is legalább 60 fokon mossátok!
4/6 anonim 

válasza:

Valóban büdös vagy? Lehet, hogy csak szórakozik.
Az izzadsággátló váltás is lehet megoldás, illetve ne hordd több napig ugyanazt a felsőt.
5/6 Ypszilon1980 

válasza:

Ne használj dezodort, inkább sima hintőport.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!