Hogyan legyek mindig illatos és friss?
Hónod alját borotváld. Zuhany előtt töröld át ecetes vattával. Ezután szappannal alaposan mosd meg. Ahogy megtörölted azonnal nagyon jó minőségű dezodor.
A női részt ne hagyd annyiban. Ha szagos folyásod van kezeltesd ki!!! Alul is szőrteleníts. És elég a babaszappan. Kaki után fenékmosás alap. Ha van lehetőség persze.
Minden nap tiszta felső, melltartó, bugyi, zokni. Ez alap.
Lehet be vannak büdösödve a ruháid hónaljnál. Frissen mosva nem érzik, de ha rá izzadsz pokol. Erre szintén ecet! Ecetes vízbe vagy akár 10%-os töménységű ecetbe, nyomd bele a hónalj részét a ruhának és jól dörzsöld meg. Utána mosás.
Hajad mosd nyugodtan naponta. Mandulád nem krónikus gyulladt?
Fogad nem lyukas? Mert hiába mosod, ha büdös, mert van lyukas fogad.
Pajzsmirigyeddel mi van? Hozasd rendben, mert attól is lehet büdösebb az izzadás.
Vegyél valami finom púderes parfümöt. Pl. Lorenso Villoresi ez nagyon drága, de a minta olcsó és sokáig elég. A Neroli parfümériában kapható Pesten. Ezt csak a nyakadra, csuklódra!
Ezek mind saját tapasztalat, a nőgyógyászati részét kivéve.
Sok sikert!
A női részt ne hagyd annyiban. Ha szagos folyásod van kezeltesd ki!!! Alul is szőrteleníts. szoktam szőrteleniteni és voltam orvosnál de nem seegített :(
magán dokira meg jelenleg nincs pénzem de ha lesz elmegyek.
de az ecet nem büdös? nincs lyukas fogam sőt a lehelettem normális csak írtam hogy ne gondoljátok hogy nem mosok :)
Első voltam.
Még annyit, hogy anyádnak kellene, hogy tanácsot adjon, nem pedig vadidegeneknek.
Az én kamasz fiam is leizzad, de a bűz ellen borotvál, ecetes törlést csinál, dezodorál, zuhany után parfümöz.
Ő is kétségbe volt esve, mert nagyon bebüdösödött néhányszor, de nem értem mire valók az anyukák, ha nem ilyen gondokat is megoldani?
De büdös, viszont jobb mint az izzadság és utána lemosod szapoannal, elillan a szaga.
Nem kell minden nap, csak ha érzed, hogy büdösebb a hónaljad.
A ruhák hónaljából meg kiszedi a mosószer az ecet szagot.
hát sajnos nem.
rokonom viszont szokottt figyelni erre de ő is csak a dezosort ajánlotta...:( de találtam olyat ami egész nap érződik és finom _:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!