Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért találtak ki illatos WC...

Miért találtak ki illatos WC papírokat?

Figyelt kérdés
Úgyse azért vesszük hogy szagolgassuk, szóval még az illatos papírzsebkendő is hasznosabb ennél, azt legalább az orrunkhoz tartjuk..

2015. okt. 1. 14:57
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Pénzről szól az egész. Többért el lehet adni. Mert megveszik.
2015. okt. 1. 15:07
 2/5 anonim ***** válasza:

Csak arra jó, hogy többet kérjenek érte, esetleg illatosítja a WC-t, de arra van más is, szerintem teljesen felesleges, ráadásul én allergiás lettem rá, csak egyszer vettem olyat véletlenül, azt is megbántam.

Papírzsepinél is felesleges, belefújom az orrom és megy a szemétbe, engem idegesít is, ha illatosított, az is irritál.

2015. okt. 1. 15:18
 3/5 anonim ***** válasza:
Azért, hogy könnyebben el lehessen adni. Mert melyiket választod: a barna, szagtalan wc-papírt, vagy a színes, szagosat, mintákkal?
2015. okt. 1. 22:01
 4/5 anonim ***** válasza:
Hogy illatos legyen a feneked XD.
2015. okt. 2. 19:34
 5/5 Kirle083 ***** válasza:

Kicsi WC helyiséget képes beillatosítani, bár állítólag káros az egészségre, mivel vegyszerekkel illatosítják esetleg színezik a papírt, és ezen anyagok a papírt használva bőrön át felszívódhatnak. Létezik már színezék-és illatmentes változat is 1, 2, 3 rétegben, akár környezetbarát kivitelben is, azaz hulladékpapírból gyártott, szekunder rosttartalmú papír, illetve nem környezetbarát, azaz facellulózból gyártott hófehér kivitelben is gyártják. Ma már ott tartunk, hogy puhaság és nedves szakítószilárdság tekintetében a különbségek a fenti 2 kategória közt elmosódnak.Jó termék esetén e 2 tulajdonságnak egyszerre kell jelen lenni! Legyen az 1, 2, vagy 3 rétegű termék.

kiegészítésként annyit, hogy 3 réteg felett szerintem nem beszélhetünk jó minőségről, mivel ott az egyes rétegeknek túl vékonynak kell lennie már csak a technológia miatt is!

2016. jan. 2. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!