Miért találtak ki illatos WC papírokat?
Csak arra jó, hogy többet kérjenek érte, esetleg illatosítja a WC-t, de arra van más is, szerintem teljesen felesleges, ráadásul én allergiás lettem rá, csak egyszer vettem olyat véletlenül, azt is megbántam.
Papírzsepinél is felesleges, belefújom az orrom és megy a szemétbe, engem idegesít is, ha illatosított, az is irritál.
Kicsi WC helyiséget képes beillatosítani, bár állítólag káros az egészségre, mivel vegyszerekkel illatosítják esetleg színezik a papírt, és ezen anyagok a papírt használva bőrön át felszívódhatnak. Létezik már színezék-és illatmentes változat is 1, 2, 3 rétegben, akár környezetbarát kivitelben is, azaz hulladékpapírból gyártott, szekunder rosttartalmú papír, illetve nem környezetbarát, azaz facellulózból gyártott hófehér kivitelben is gyártják. Ma már ott tartunk, hogy puhaság és nedves szakítószilárdság tekintetében a különbségek a fenti 2 kategória közt elmosódnak.Jó termék esetén e 2 tulajdonságnak egyszerre kell jelen lenni! Legyen az 1, 2, vagy 3 rétegű termék.
kiegészítésként annyit, hogy 3 réteg felett szerintem nem beszélhetünk jó minőségről, mivel ott az egyes rétegeknek túl vékonynak kell lennie már csak a technológia miatt is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!