Szerintetek eltitkolja az állam a rák ellenszerét, vagy fel se találták?! Mert én úgy hallottam feltalálták.
Nagy Tudomány és egészségügyi rajongó vagyok és nagyon érdekelne hogy megtalálták-e már a rák ellenszerét vagy eltitkolják a túlnépesedés miatt?
Szeretnék majd ha 20 vagy 25 leszek kampányt indítani hogy kiderüljön az igazság. Mit szóltok ehhez?
szerintem nem titkolnák el. a túlnépesedés a fejlődő országokban probléma, más módszer is lenne ezt megállítani, nem pedig eltitkolni az ellenszerét. a kamu cikkekre én nem hallgatnék
és lehet, hogy van olyan ország aki nem hangoztatná ha tényleg feltalálták volna, de mivel annyi orvos és kutató dolgozik ezen, kétlem, hogy tényleg magukban tartanák.mert ha bele gondolsz nem lenne túl igazságos, hogy amiatt halnak meg a fejlett országokban nagy számmal, mert nem árulják el az ellenszert mondjuk India miatt mert szinte már osztódnak.
A rák a rosszindulatú daganatok összefoglaló neve.
Ezekből több féle van. Vannak viszonylag általános módszerek: műtét, sugárterápia.
Néhány rákfajtánál van célzott kezelés. A többire még nincs...
A rák nem az a betegség, amit népességszabályozásra használnék. Nagy a társadalmi ára (a drága gyógyszereket nem számítom ide..), mert a beteget akár évekig kell a családnak ápolni, ami munkából, adózásból való kiesést jelent. Egy gyors lefolyású betegség erre sokkal alkalmasabb.
Tehát akkor többféle van...
Bocsánat azt hittem hogy csak jó meg rosszindulatú van bárhol a szervezetben...
Köszönöm szerintem igazatok van...
De akkor az összes leukémiai betegséget nem fogják tudni gyógyítani a jövőben? Vagy mindenhol csak a pénz számít?! Kampánytól elment a kedvem :D inkább tanulok és lehet még viszem valamire talán kutató orvosként...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!