Mi a baj panikbetegseg tudnatok?
Figyelt kérdés
Kisebb koromban sokat voltam egyedul volt egy halál kozeli elmenyem azota panikbeteg vagyok eleg kemenyen azutan vege lett a 3 eves kapcsolatomnak elkezdtem inni nem inni vedelni segitett a panikbetegsegemen is es a fajdalom is enyhult az elso nagy szerelem volt tudjatok enmeg amugyis lelkis vagyok na mind1 2 evig ittam kikerultem kulfoldre dolgozni aztan hazajottem karacsony utan aztan vissza mentem nemreg kozbe vegig ittam na hogy viszamentem elhataroztam megaltozom letettem a piat 2 hetig semmi gaz aztan elkezdtem erezni a szivveresem nembaj munkam eleg stresszes sot mindennap 500 fos kinaiba mosogatok na aztan mar 150 volt a pulzusom munka kozbe elegge beszartam utana mar mindig neztem meg rendesen ereztem is kicsi sietes msr 170 elmentem odakint haziorvoshoz mert mar nemmertem dolgozni sem feljottem mondtam ennyi feltem meghalok orvos csinalt ekg t rendben van sportoljal egyek sok zoldseget mondom jó de nemertem sportolni mert mar setalva is eleg durvan megy a motor 1 het mulva mar minden percbe arra gondoltam osszeesek meghalok munka munka 1 nyugott percen se volt ereztem hogy elhagy az elet 13 kg ot fogytam nembirtam megemelni egy vedrer raadasul szinte senkim nincs akire szamithatnek mondom mennek haza mert ezvan varjak meg egy hetet nincs ember jolvan de az a het nem munka volt hanem kin szenvedes egesznap gondolkodtsm nemis dolgoztam melyik percbe halokmeg mintha nemen kontrollaltam volna a testem gondolkodtam gondolkodtam teljes mason de a kezem mozgott kozbe nagyon furcsa erzes eleg rossz sot tehat hazajottem annyira szokstlan volt hogy mindenhol panikrohamok jottek ram menekultem akarhol voltam rohanram mindenhova nemtudtam nyugotan setalni csak rohanni menekulni kozben a pulzusom 160-170 seta kozbe neztem alandoan a nyakam mikor sokal be a szivem azt all le elmentem orvoshoz kardiologia ekg rendben 24 oras ekg n 190 pulzus 14:28 semmi megerolterot nemcsinaltam szervi elvaltozas nincs pszychesen van agyba van a baj mondtam nemhiszem el hogy ninxd szervi baj mert allandoan betegsegekeg kepzelek be egy kis pici zsibadas valahol egybol agyverzesre gondolok namind1 irt fel beta blokkolot frontint szedem is ugy egy nagyon kicsit jobb is lett de élni meg mindig nemtudokma reggel elfelejtettem bevenni a gyogyszert es akkor csak masnap reggel lehet nagy nehezen elmentem egy ismeroshoz hogy beszelgessek valakivel mert mar golyoztam is be es akkor meglett a hatasa hogy nemvetrembe a gyogyszereket elkezdtem izadni idegeskedni nembirtam megulni megmertuk a pulzusom 210 volt elsirtam magam hazaszaladtam bevenni a gyogyszert mar nemerdekelr reggel este jobb is lett a pulzusom de egesznap felek a halaltol megorules eezetem van nembirok elni sehovs nemmerek menni felek a szivem megalö teljesen kivagyok mar gondoltam ra hogy âh mind1 tudnatok segiteni ? Koszonom szepen2018. aug. 19. 00:06
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!