Van valaki aki kigyógyult már a pánikbetegségből?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Én már hosszú ideje küzdök ezzel a nyavalyával és egyelőre még nem látom a kiutat. Esetleg van köztetek olyan aki már legyőzte ezt a problémát? Szívesen meghallgatnám a gyógyulásotok útját és elfogadnék néhány hasznos tanácsot. Olyanokkal is szívesen beszélgetnék akik hozzám hasonlóan jelenleg is küzdenek ezzel. Jól esne kicsit olyanokkal beszélgetni, akik átélték/átélik ezt. Sajnos a környezetemben nincs ilyen személy akivel tdnék picit társalogni ilyen témáról. Várom a válaszaitokat! :)2018. júl. 21. 18:19
1/3 anonim válasza:
nem "gyógyulhatsz ki" valamiből ami nem betegség. érdekes manapság mennyien képzelik ezt be maguknak. ismerek olyat aki ki sem megy az utcára, más meg még támogatást is kap és dolgoznia se kell. úgy látszik ez jó biznisz mostanában.
2/3 anonim válasza:
Jelen!
És épp gyógyuló félben vagyok. :)
Hidd el,neked is menni fog,csak akarni kell.Nagyon nehéz,tudom én is,de van kiút,csak higgy magadban!
Hol tartasz most? Miben nyilvánul meg a pánikrohamod?
3/3 anonim válasza:
Első, neked nagyon befásult látásmódod lehet az ilyen problémákkal kapcsolatban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!