Aki kigyógyult a pánikbetegségből: hogyan sikerült? Nem találok jó pszichológust!
20 éves lány vagyok, először az ok nélküli fülzúgás kísértett, most a különféle rohamok (hol zsibbadok, hol a mellkasom szúr, szédülök, bizsereg itt-ott, stb). A pszichológusom mintha nem is venne komolyan, nem akar a lelki világomban mélyebbre ásni (nem is értem, hisz az még legalább vagy plusz 10 alkalmat jelentene neki pénzben).
Vannak fájó kiskori emlékeim, amiket már magam hoztam elő a tudatalattimból, és amikre már én aggattam rá, hogy "biztosan ez a betegségem okozója".
Hogyan tovább? A Ti pszichológusotok hogy csinálta? Nem itthoni gyógyítást tervezek végezni, csak ihletet szeretnék kérni az utam megtalálásához. Már nem tudom, hová fordulhatnék... :(
Előre is nagyon köszönöm!
Pszichiáter tud segíteni. Nekem gyógyszeres kezelés, környezetváltozás és jópár év kellett h szinte teljesen elmúljon(most se tökéletes azért a helyzet de fényévekkel jobb).
Ha esetleg vki bennfekvős pszichiátriát ajánlana abba nehogy belemenj, ott nem tudják rendesen kezelni az ilyesmit.
Kezdjük talán az első problémával.
Ez nem pánikbetegség. Ennek fényében lehet érdemes lenne átgondolni, hogy mit is akarsz a pszichológustól, meg ő tőled.
Akkor mi?
Pániknak tűnik nagyon pedig szerintem.
4.
Ugye nem tudod, hogy néz ki egy pánikroham?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!