Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Panikbetegek tudnatok segiteni...

Panikbetegek tudnatok segiteni? Par kerdesemre?

Figyelt kérdés
tegnap este volt egy rohamom de ugy kezdodot hogy fel alomba voltam es hirtelen megilyedtem arra hogy bejott a gyerek a szobamba , hirtelen azt ereztem hogy el kezd gyorssan verni a szivem es utana le lasul es megint felgyorssul mintha ossze vissza kalimpalt volna na ettol az erzestol ugy be panikoltam hogy azt hittem na itt a veg lehet szivritmus zavar es nekem annyi , meg mertem a vernyomasom kozel volt a 160/100 vagy 110 pulzust nem tudom es erre megjobban bepanikoltam elkezdodott a hirtelen gyorss erossen uto sziv dobogas de rettenetessen gyorssan es szinte azt ereztem kiszakad a helyebol vettem tobb legzes kifujtam stb igy lett jobban viszont ami meg maradt hogy masnap is erzem valamikkor a szivveresemet igaz nem ugy mint amikkor rohamom volt de erzem a szivdobogasomat ez normalis panikbetegnel ? valakinek van ugyan ez az erzese panikroham utani napokban ?

2013. márc. 15. 21:35
 1/2 anonim ***** válasza:
Van igen. Próbálj megnyugodni! Ez a vérnyomás amit leírtál nem olyan szörnyű roham alatt. Szedjél valami nyugtatót, például Valeriána, vagy Orbáncfű tea, Galagonya virágos hajtásvég, Pannonhalmi szívnyugtató tea. Az a lényeg, hogy legalább 2 hónapig ha jól vagy, akkor se állj le vele. egyél B max vitamint, vagy Neuroptimot a pénztárcádtól függően. Ezek használni fognak.
2013. márc. 15. 21:51
 2/2 anonim ***** válasza:

#1. válaszoló :)

Első körben köszi az ötletet. :)

Nekem is hasonlóak szoktak lenni a problémáim, bár végigjártam millió vizsgálatot, és csak annyit sikerült a híres orvostudománynak megállapítania, hogy magas a pulzusom. Kaptam rá gyógyszert, de az csak ideiglenesen hat..Nem hosszútávon. Szedek B-komplexet, MagneB6-ot, vettem macskagyökér teát, csak nem főztem le, mert iszonyatosan büdös, nem merem behozni a házba :D

De akkor a 110-es pulzus az relatíve még normális egy-egy ilyennél? :)

2013. márc. 22. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!