Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Akik pánikbetegek azok hogy...

Akik pánikbetegek azok hogy viselik a mai napot?

Figyelt kérdés
Én speciel nagyon roszul félek hogy elájulok , elvesztem az eszméletem stb (pedig életemben nem ájultam el)

2012. nov. 29. 16:45
 1/9 anonim ***** válasza:
Ma egész jól megvagyok, csak a szokásos paráim, de azokat már megszoktam, tudom, hogy "dilis" vagyok és talán az is maradok, de ha fizikailag tűrhetően érzem magam(értsd, nem érzem úgy ültő helyemben is, hogy leborulok a székről), képes vagyok elmenni boltba,vagy ügyet intézni, akkor már boldog vagyok!És ma megcsináltam!
2012. nov. 29. 16:52
 2/9 A kérdező kommentje:
Én attól szarok ma hogy nehogy elájuljak meg ilyenek...
2012. nov. 29. 16:55
 3/9 anonim válasza:
Miben kulombozik a mai nap a tobbitol?
2012. nov. 29. 17:00
 4/9 anonim ***** válasza:
Erőteljes fronthatás van. Én egészséges emberként szédelgek, émelygek és la vagyok lassulva.
2012. nov. 29. 17:23
 5/9 A kérdező kommentje:
Akkor ez okozza nálam hogy felerősödtek a tünetek, mármint a pánik tünetei ?!
2012. nov. 29. 17:36
 6/9 anonim ***** válasza:

Igen. Rossz idő van, front van, az egészséges emberek is kikészülnek. Már háromszor éreztem azt ma munka közben, hogy elájulok, lefehéredtem, le kellett ülnöm.

Pedig semmi bajom, csak megvisel az időjárás.

Annyi hogy engem pszichésen ez nem visel meg. Megszédültem, hát istenem. Front van és kész.

De gondolom a pánikbetegeket jobban kikészíti. Mindenesetre nyugtasd meg magad, hogy semmi baj nincs veled, csak a frontok játszanak a szereveteddel.

2012. nov. 29. 20:14
 7/9 anonim ***** válasza:
Ez érdekes, úgy látszik, vannak "fordított emberek"mint például én.Én akkor vagyok jól, ha kettős fronthatás van.A legrosszabbul akkor vagyok, ha egyáltalán nincs front .
2012. nov. 30. 07:56
 8/9 anonim ***** válasza:
Én ma elmentem a tescoba. Gondoltam most leküzdöm a rohamot, ha jön akkor is nyugodt maradok, és végig csinálom a vásárlást. Erre hiába járkálok vagy 20 percet, majd sorba áltam fél órát, nem jött az a hülye roham. :D
2012. nov. 30. 13:20
 9/9 anonim ***** válasza:
Ma sz@rul voltam.Hol itt fájt, hol ott zsibbadt, másztam, mint egy 100 éves.Alig vártam, hogy haza érjek épségben.Most meg csak lustálkodnék.
2012. nov. 30. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!