Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
A barátomról van szó. Gyakran kavarog a gyomra, reflux-szerű tünetei vannak, és néhány hete gyakran van hányingere, alig bír enni és gyakran van hasmenése. Dolgozik, most túlóráznia is kell és próbaidőn van a munkahelyén (most kezdet nemrég), ezért azt mondja, hogy nem tud elmenni orvoshoz. Mondtam neki, hogy akkor menjen el privátban, de amíg le nem dolgozta, amit kell, nem hajlandó. Én pedig nagyon félek, hogy mi lehet a baja. Mindenhogyan próbáltam már meggyőzni, de hajthatatlan. Mit tegyek? És mi lehet a baja?
21/L (ő 22/F)
2018. aug. 6. 20:42
11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítőkész válaszokat!
Igyekszem megnyugtatni, ahogy tudom. Csak úgy nehéz, ha én is aggódom. :/
2018. aug. 8. 00:42
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!