Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Anorexiás lennék?

Anorexiás lennék?

Figyelt kérdés
Igazából az eredeti testsúlyom 59 kg volt és 162 cm-er voltam. A családom folyton (De tényleg szinte naponta, óránként) mondogatta, hogy milyen gusztustalanul kövér vagyok. Eredetileg nekem nem volt bajom magammal, de egy idő után már én is dagadtnak láttam magam, így elkezdtem fogyózni. Eredetileg 1000 kalóriát vittem be naponta, de mostanra 500-at vagy alatta. Most vagyok 49 kg, de szerintem bőven fogyhatnék még. Viszont a barátaim folyton azt mondogatják, hogy anorexiás vagyok, és menjek orvoshoz. Én nem gondolom magam annak, mert én tényleg csak fogyni szeretnék. Szerintetek ez anorexia?
2018. júl. 6. 13:46
1 2
 11/11 Bajer ***** válasza:
Jó ég! Már a hónom alá tudnálak venni és úgy vinnélek mint egy köteg rőzsét. 40 kg az nagyon könnyű testsúly. A magasságodhoz ideális lenne a 62 kg. Naponta többször nézed magad lenge öltözékben nagy tükör előtt? Az is az anorexia jele.
2019. febr. 12. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!