A negativ gondolkodás és a folyamatos stressz hosszú távon okozhat komolyabb betegségeket később?
Mindenre kimutatták már egyesek hogy lekli eredetű, nem félni kell, hanem stresszoldó technikákat tanulni, meg a táplálkozáson változtatni. Hallottad például azt hogy stressz vitamin? Vannak teák is, amik sokat segíthetnek ellne. Szóval ne parázz előre, de próbáld meg csökkenteni a stresszt.
Igen, én tudom bizonyítani. Biztos, hogy szervi oka is volt a betegségnek, de én 2 éven stresszeltem, görcsöltem mindenen, állandóan negatív gondolataim voltak, majd petefészekcisztával műtöttek. Mivel elég fiatal vagyok, a doki azt mondta, hogy ennek lelki oka is lehetett. Azóta leálltam ezzel, komolyabb betegséget nem szeretnék.
L/20
"... azt mondta, hogy ennek lelki oka is lehetett."
Azzal kezdeném, hogy maga a ciszta sem egyik napról a másikra alakul ki. A szervezet évekig kínlódik előtte, mire a cisztát képezi. És amennyi mocskot megetetnek velünk az élelmiszergyártók, nem is csodálkozom azon, hogy a depresszió meg hasonlók már népbetegség lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!