Milyen betegsége lehet a barátomnak?
Tünetei: 1-2 hetente mindig rosszul lesz fél, 1, vagy akár több órára is. Szédül, felmegy a vérnyomása(vagy éppen pont hogy alacsony), néha hányingere is van. Több gyógyszert is írtak fel neki, de nem segít egyik sem.
19 éves, tavaly jelentkeztek nála először a tünetek. Mindenféle kivizsgáláson volt már, de egyik orvos se állapította meg hogy szervi baja lenne. Nagyon szeretnénk ha valahogy meg tudnánk oldani. Légyszíves, segítsetek, ha tudtok!
Köszönöm előre is a válaszolóknak!:)
Milyen vizsgálatai voltak?
Először az emésztőrendszerrel kezdeném...
Teljes vérvétel, amilázzal, lipázzal, CRP-vel, TSH-val.
Ebből azért már lehetne látni 1-2 dolgot.
Szokott alkoholizálni?
Igen! :)
Kétlem, hogy szív eredetű lenne mert akkor gyakrabban jelentkezne és főleg terhelésre.
Tudni kéne miket vizsgáltak a vérvételen pl.
Mert ha csak sima vérvétel az nem elég.
Az alkoholizálás eléggé le tudja rontani a máj, epe, belek állapotát.
Nem kell itt arra gondolni, hogy minden nap iszik az ember de elég a hétvégénti 4-5 sör éhgyomorra, ha mellette 1-2 feles is lemegy akkor meg pláne!
Nekem ez tette taccsra a májamat, beleimet, szenvedek is miatta :)
Pedig nem ittam sokat, csak mindig éhgyomorra.
epegörcs fel tudja vinni a vérnyomást, arra tökéletes a Tensiomin 25mg.
Nekem úgy felvitte egyszer, hogy orvost kellett hívni és ő adta a gyógyszert.
Szőlőmag íze van, szét kell rágni és várni a csodát ami meg is történik mert 30 perc alatt úgy levitte a vérnyomásom, hogy csak na!
Csak találni kell egy orvost aki felírja, mert háziorvosom nem írta fel :) Erős gyógyszer, nem szabad mindig szedni és óvatosan kell adagolni.
Szerencsére nekem már 1,5 éve nem ment fel a vérnyomásom de megnyugtató, hogy itt van a fiókban a gyógyszer ha baj lenne.
Reggel nincs epés felböfögése vagy epés szájíze a barátodnak?
Mitől lesz rosszul? Éhgyomorra vagy inkább egy kiadósabb étkezés után, mondjuk valami zsírosabbtól?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!