Cic0128 kérdése:
Epémmel lehet gond?
Figyelt kérdés
Voltam orvosnàl is a gondommal de semmi meg nyugtatót nem mondott. Màr két hàrom alkalommal volt hogy ment a hasam és zöld volt a székletem, semmi olyat nem ettem ami zöldre szinezhette. Elegyek maszek alapon màsik dokihoz ez olyan montha el se hinné. Kavarog a gyomrom sokszor fel fűjódok meg hirtelen el kap egy hasmenés és màr enni sem merek. Valkinek hasonló panaszok? Ez lehet epe miatt? Van amikor görcsöl és szűr jobb oldalt.2018. febr. 19. 11:50
1/8 anonim válasza:
Lehet, hogy az epéddel van baj. Nem vagyok orvos, de az ösztöneim azt mondják. Én a helyedbe elmennék egy magánorvoshoz, aki meghallgatja a problémáid és ha tud meg van olyan, akkor egy ultrahangot vagy ct-t vagy mr-t csinál neked. Biztos van rá lehetőség.
2/8 anonim válasza:
Az epével nem szabad játszani, mert ha köves és kiszakad, abból halál is lehet.
3/8 anonim válasza:
ha epekove van azt tudni fogja, valoszinuleg epegondod van, erdemea egy hasi UH-t es egy vervetelt csonaltatni
4/8 anonim válasza:
"ha epekove van azt tudni fogja"
Egyáltalán nem biztos!
Nekem sosem volt semmi bajom az epémmel vagy az emésztésemmel, egészen addíg, amíg tavaly epegörccsel az ügyeletre kerültem, másnap egyböl vittek is müteni és kég dió nagyságú epekövem volt, minden tünet nélkül.
Kérdezö, ez tényleg lehet epe, keress másik orvost, mert ez nem múlik el magától!
5/8 sassszem válasza:
Sajnos nekem is epémmel volt a bajom. 4 napja vették ki az epehólyagomat, mert epekővel diagnosztizáltak.
6/8 sassszem válasza:
Nálam szokatlanul jött ki az epekövem, az volt a szerencsém hogy nem görcsöltem be, mint mások. Nekem jobb bordaívem fájt és kisugárzott a jobb lapockámba. Volt, hogy az elém miatt is hánytam.
7/8 sassszem válasza:
Nálam szokatlanul jött ki az epekövem, az volt a szerencsém hogy nem görcsöltem be, mint mások. Nekem jobb bordaívem fájt és kisugárzott a jobb lapockámba. Volt, hogy az epém miatt is hánytam. Meg nem volt jó a közérzetem és az étvágyam sem volt az igazi.
8/8 sassszem válasza:
Nálam szokatlanul jött ki az epekövem, az volt a szerencsém hogy nem görcsöltem be, mint mások. Nekem jobb bordaívem fájt és kisugárzott a jobb lapockámba. Volt, hogy az epém miatt is hánytam. Meg nem volt jó a közérzetem és az étvágyam sem volt az igazi. Majdnem két évet éltem kövekkel a hasamban. 2017 április óta volt ilyen gondom akkor kezdődött de nem tudtam, hogy ez epekő volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!