Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi lehet a gond a épemmel?

Mi lehet a gond a épemmel?

Figyelt kérdés

Vettem egy Z170 PRO GAMING alaplapot aminek van egy eatx 8 pines 12v-os csatlakozója.

Mivel a tápokon nincsen ilyen csatlakozó, de van egy 20+4 pines tápcsatlakozója, ezért a 4 pines 12v-os csatlakozóhoz vettem egy átalakítót.

Azonban így sem működik , sőt ha bedugom az alaplap (gondolom ) biztosítéka lekapcsol és minden még a ventilátorok is leállnak.

(utána nézem a netten ,működnie kéne) (a kimeneteken eső feszültség stimmel) (és már a 4 pines csatlakozót is pórbaltám önmagában bedugni a 8 pines foglalatba, de úgy sem működik )

Lehet hogy rossz az alaplapom?

Mit kéne tennem?

A válaszokat előre is köszönöm!!!

2017. márc. 31. 16:06
 1/2 anonim ***** válasza:

Inkább táp a rossz nem a lap

Táp típusa?

2017. márc. 31. 16:44
 2/2 A kérdező kommentje:

FSP Hyper 700W (PPA7002702)

Nem hiszem hogy a táp hibája, ugyanis az alaplapomon lévő ledek (szerintem a kondenzátorok miatt) a kikapcsolás után még egy 10mp ig égve maradnak.

Ha bedugom akkor viszont lekapcsol az egész a ledeket is beleértve.

2017. márc. 31. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!