Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Lefuttatom a memtest nevű...

Lefuttatom a memtest nevű programot Linux boot lemezről és nem végzi a tesztelést, csak nagyon gyorsan számolja, hogy hányszor végzett. Mi lehet a gond?

Figyelt kérdés
Egy barátom gépét próbálgatjuk talpra állítani. Csak annyit tudok, hogy több memóriamodul van benne 2 GB RAM-ig és egy AMD processzor. Miért nem tudom letesztelni a memóriát? A számláló csak azt jelzi ki, hogy a teszt egyre többször lefutott.

2017. márc. 23. 22:33
 1/3 kovpet ***** válasza:
Ha nem piros, akkor nincs hiba. A memtestnek nem lesz vége sosem, arra ne várj :)
2017. márc. 23. 22:50
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. A gond az, hogy nem fejezheti be a tesztet sem fél másodperc alatt.Mire szétnéztem a monitoron már azt jelezte, hogy vagy tízszer le is futott a teszt.
2017. márc. 24. 06:19
 3/3 kovpet ***** válasza:
Valamit benézel, mert ez legalább egy órát szokott futni, amíg lemegy neki egy kör. Én egész napra fent szoktam hagyni, hadd tesztelgessen. Csúnya piros betűkkel kiírja, ha hibát talál, el sem lehet téveszteni.
2017. márc. 24. 09:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!