Volt valakinek magas a prolaktin szintje és mellette a cukorral is gond? Egyik a másiknak lehet következménye?
Figyelt kérdés
2018. jan. 31. 14:00
1/5 anonim válasza:
Nem feltétlenül. A prolaktin szinthez az endokrinológusok értenek a legjobban. Szükség esetén szoktak gyógyszert írni rá
2/5 A kérdező kommentje:
Sajnos nekem mind2-vel gond van, de csak márciusra kaptam az endokrinológushoz időpontot, addig meg ehetem a kefét :(
2018. jan. 31. 14:28
3/5 anonim válasza:
Hipofîzis felé kell vizsgálódni.
4/5 anonim válasza:
Nekem vannak ilyen gondjaim. Magas a prolaktinom, de nem a cukrom, hanem az inzulinom a problémás.
Engem a 2. endokrinológus leállított a Bromocriptinről (alapból ezt írják fel adenomára, magas prolaktinnal).
Szerinte a t3 ás t4 hormonszintem ha rendbejön, lemegy a prolaktin.
De ez nagyon összetett dolog és lehet, hogy több orvossal is konzultálnod kell, mire eredményes lesz a kezelésed.
5/5 A kérdező kommentje:
Az összes többi eredményem rendben van, a cukrommal úgy van gond, hogy 120 perces magas lett, de az éhgyomri az jó.
2018. jan. 31. 15:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!