Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Kire fogták még rá rajtam...

Kire fogták még rá rajtam kivül, hogy anorexiás alaptalanul?

Figyelt kérdés

Rám az a büdös k.r.va gyerekorvos, bocsánat tisztelem az orvosokat, de ez a nő gyűlöl személyes okok miatt, emberileg nulla.

Lázasan mentem oda és ezokból ki voltam száradva és megállapította, hogy "anorexiás" vagyok, vigyenek pszichológushoz.

167 centi és 54 kilo vagyok. Tudtommal az az anorexia, ha valakinek testképzavara van, kövérnek látja magát és direkt sanyargatja magát. Nos nálam egyik sem áll fent, csupán kiszáradtam a láztól, pedig megittam napi 5 litert és keveset ettem. De miért kell ez, ha alapból vékony vagyok? Most nyilván nem megyek orvoshoz, de beírta a kartonomba és behülyítette a szüleimet. Csak tudom, hogy nem ez a gond? :(((

2018. jan. 20. 18:53
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Közöd nincs az anorexiához,csak beléd akart kötni az a szerencsétlen.
2018. jan. 20. 18:56
 2/5 A kérdező kommentje:

És amikor mondtam neki, hogy én nem vagyok az, akkor "azt nem te döntöd el". Itt a beutaló a gyerekpszichológiára, hogy anorexia. Ezt kidobhatjuk, nem? Igazolást szerencsére adott, meg már jobban vagyok.

Így menjen az ember betegen orvoshoz! Mert már kb. egy hónapja hányással mentem, már akkor kérdezgette, hogy fogyózom-e.

2018. jan. 20. 19:26
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd a fenébe..nem ér annyit,hogy idegeskedj rajta.
2018. jan. 20. 19:34
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekem egy orvos megkerdezte hogy eszek e rendesen, mert vékony vagyok

154 centi 44 kilo

Latna mennyit Zabaltam most is xd

Én is tudom h vékony vagyok de hát mit kezdjek ha nem tudok hízni

Mamám konkrétan rakerdezett hogy nem hánytatom e magam... Jézusom hát mondom nem, aztán gyorsan le is tettem a telefont. Meséltem anyának, csak nevetett rajta

2020. dec. 22. 21:39
 5/5 anonim ***** válasza:

Jesszus, nálunk is érdekes gyerekorvosok vannak.

Öcsém egyszer elesett, rá pár napra pedig beteg lett.

A szája is sebes volt neki, hiszen olyan szarul esett, az orvos meg azt hitte, hogy anyamek megverték az öcsémet.

2020. dec. 22. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!