Anorexias vagyok?
Szia! Nem kellett volna ennyit koplalnod, nem egészséges. Hozzáteszem, én 150 cm vagyok, és 12 évesen 60 kg (!!!), de az 52 kiló nagyon jó, főleg ilyen magassággal. Amúgy ki bántott, hogy ennyire rossz állapotban vagy? Mi az oka az egésznek? Üzenhetsz privátban! :)
Egyébként aludnod kellene minden nap legalább 8 órát, mert az ember előbb-utóbb a kevés alvásba bele is tud halni (!) vicc nélkül.
#2-es, ezt képről nem lehet megmondani. Ha egy 70 kilós ember anorexiás, azon még nem látszik., de attól még az. Én pedig itt vagyok ellenpéldának, 161 centihez 42-43 kilóval, de ettől még nem vagyok anorexiás. Ez csak már a nagyon véglet embereknél látszik.
Kérdező: Valószínűleg igen, mivel még mindig úgy érzed, hogy nem megfelelő a testalkatod. Szerintem menj el orvoshoz, vagy pszichológushoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!