Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Anorexias vagyok?

Anorexias vagyok?

Figyelt kérdés
162 cm vagyok es kovernek erzem magam, 52 kgrol indultam, lefogytam 46 kgre. Keveset eszek, allandoan fazok, sapadt vagyok es gyenge, szomoru, depresszios. Valaki megemlitette hogy talan anorexias vagyok. Igaz lehet? (Bocsi ha ertelmetlen es osszevissza kerdes lett,mar egy ideje nem aludtam, nezzetek el nekem😊)

2017. ápr. 23. 12:23
 1/4 anonim válasza:

Szia! Nem kellett volna ennyit koplalnod, nem egészséges. Hozzáteszem, én 150 cm vagyok, és 12 évesen 60 kg (!!!), de az 52 kiló nagyon jó, főleg ilyen magassággal. Amúgy ki bántott, hogy ennyire rossz állapotban vagy? Mi az oka az egésznek? Üzenhetsz privátban! :)

Egyébként aludnod kellene minden nap legalább 8 órát, mert az ember előbb-utóbb a kevés alvásba bele is tud halni (!) vicc nélkül.

2017. ápr. 23. 17:51
 2/4 anonim ***** válasza:
Mutatsz képet magadról? Megmondom hogy az vagy-e.
2017. ápr. 24. 06:27
 3/4 anonim ***** válasza:

#2-es, ezt képről nem lehet megmondani. Ha egy 70 kilós ember anorexiás, azon még nem látszik., de attól még az. Én pedig itt vagyok ellenpéldának, 161 centihez 42-43 kilóval, de ettől még nem vagyok anorexiás. Ez csak már a nagyon véglet embereknél látszik.

Kérdező: Valószínűleg igen, mivel még mindig úgy érzed, hogy nem megfelelő a testalkatod. Szerintem menj el orvoshoz, vagy pszichológushoz.

2017. ápr. 24. 18:58
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem kezdj el normalisan enni es sportolni. Akkor nem, hogy köver nem leszel, de garantaltan szep formas alakod is lesz! :)
2017. ápr. 28. 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!