Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mi lehet az a lila dudor?

Mi lehet az a lila dudor?

Figyelt kérdés
Nos kb. 2 hónapja fedeztem fel a mellem alatt a egy kis lila foltot ami nemsokkal később csomóvá változott azóta is az...azt tanácsoltam magamnak hogy ne foglalkozzak vele biztos megnyomta a melltartó de....nem.Holnap már elmegyek vele a dokinkhoz.De addig is bárkinek hasonló?kb fél centi átmérőjű egyáltalán nem fáj,ha nyomkodom ha nem.De azért már eléggé befo....!Lehet hogy csak túlaggódom,mondjuk arról már lekéstem 🤔.Légyszi ha bárkinek volt hasonló,írjon!!!

2018. jan. 3. 22:19
 1/2 A kérdező kommentje:
Voltam orvosnál...jóindulatú daganatnak nevezte el de menjek el bőrgyógyászhoz szövettanra.Jövőhéten el is megyek.Sajnos nagyon megijedtem félek hogy felemészt.3 kicsi anyukájaként szörnyű érzés +a bizonytalanság.Mi van akkor ha a szövettan szerint rosszindulatú,rettegek.Légy pozitív,optimista 😞 minden erőmmel próbálom de csak annyit érek el,hogyha megölelem az 5 éves picikémet elbőgöm magam.De nem is értem hogy miért?!Gyűlölöm magam amiért képes vagyok elhinni azt,hogy elveszíthetnek a gyerekeim.De nem.Ezt a pesszimista hozzáállást azonnal abba kell hagyni.Ez az iromány pedig csak szárnyaljon, mert már sokkal jobban érzem magam.
2018. jan. 4. 19:27
 2/2 anonim ***** válasza:
Szia! Keson talaltam meg a kerdest , de erdekelne hogy mi lett:o minden okes azota?
2019. máj. 5. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!