Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Lila dudor az mi lehet?

Lila dudor az mi lehet?

Figyelt kérdés
Nemrég észrevettem egy lila bőralatti dudort a pocakom alján jobb oldalt, a comb hajlatom fölött úgy kb.5 centire. Ha jól visszaemlékszem, akkor már jó rég óta ott van, úgy kb. másfél éve, de mostanában elszíneződött, lilás lett a színe. Kemény, olyan mintha valami lenne alatta és betokosodott volna, de az ugye ott nem lehet, illetve ma észrevettem, hogy a combom tövében is kezd lenni egy. Mi lehet ez? S. O. S. , mert nagyon megvagyok ijedve!
2010. máj. 17. 01:13
 1/2 anonim ***** válasza:
Mi sajnos nem tudunk megnyugtatni, legbiztosabb ha elmész a bőrgyógyászatra. Onnan biztosan továbbküldenek különféle vizsgálatokra. Ne halogasd!
2010. máj. 17. 06:16
 2/2 anonim ***** válasza:

Szerintem semmi komoly,úgy gondolám,hogy egy túlburjánzott a szövet a bőröd alatt,az ilyen kemény ,lila dudor...

Úgy szokták köznyelven nevezni,hogy vadhús,jóindulatú,és a bőrgyógyász segít rajtad.

2010. máj. 17. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!