Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » 14évesen lehet aranyerem?...

14évesen lehet aranyerem? Tegnap vettem észre, WC közbe, hogy van valami dudor ott, megnéztem tükörbe és ilyen pici lila dudor (kb 2cm átmérőjű) eléggé közel van a végbél nyíláshoz!

Figyelt kérdés
2010. nov. 19. 17:41
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos lehet..kijöhet erőlködéstől, vagy ha nehezet emelsz, hideg kőre ülsz, ilyesmi. Javaslom, hogy fogyassz rostdús ételeket, igyál nagyon sokat, hogy a székleted ne legyen túl kemény, mert az csak ront a helyzeten.
2010. nov. 19. 17:49
 2/5 A kérdező kommentje:
és lehet hogy majd műteni kell vagy valami ilyesmi?
2010. nov. 19. 17:53
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Azért annyira ne izgulj. Valószínű egész életedben elkísér, de legtöbbször tünetmentes. Időnként "lejön", ekkor érzed a dudort. Esetleg enyhe fájdalmat is érezhetsz, de meglátod egy-két hét múlva eltűnik. Rengeteg embernek van.
2010. nov. 19. 19:15
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat remélem tényleg elfog tűnni
2010. nov. 19. 21:09
 5/5 anonim ***** válasza:
Én 17 éves vagyok, és nekem is feltünt hogy van... ez olyan 3hete körülbelül, de mivel nálunk nem én vagyok az első akinek van és mivel lehet genetikai (öröklödéssel) úton, szerintem nekem is azért van. Sajnos nem fog eltünni az már, vagy is vissza húzodik meg minden, de kemény széklet, felfázás esetén újból kifog újjulni, nekem nem kellett hetekig várnom h eltünjön, körülbelül 2nap alatt el is tünt, de már megint van. Nekem nem tudom mekkora, nem néztem meg, de kitapintottam és nem valami pici. Mivel ismerek olyant akinek megmütötték és utána újból kialakult, ezért láthatod, hogy az sem segít valami sokat. Lehetöleg rendszeresen tisztálkodj, ülj jóó meleg vízbe :) anyukád bír venni a gyógyszertárban erre való kenőcsöt.. Nagyon kellemetlen elhiszem ... de meglátod, hogyha próbálsz vigyázni, hogy nehasználj tangát meg nefázz fel meg ilyenek, hosszabb távon nem fog kiujjúlni.
2010. nov. 21. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!