Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Felvan dagadva az arcom, a...

Felvan dagadva az arcom, a szemem alatt egy kicsit, afféle monokli. Kék lila folt nem maradt, lehetséges hogy az a dudor egész életemben ottmarad az arcomon?

Figyelt kérdés
Az arcomon, a bal szemem alatt található. Történt hogy egy nagyon kövér (130 kiló) gyerek rám ugrott táhtulról, nem tudtam már magam tartani fél percnél tovább, elestem, és lefejeltem egy széknek a háttámláját. Viccnek indult az egész, olcsón meg is úsztam, de azért idegesít az a pukli akkor is.
2011. dec. 3. 13:29
 1/2 anonim ***** válasza:
Gyerekkori kisbarátnőm annó elesett, ilyen pukli lett a szemöldökénél. Eleven gyerek lévén ilyesmi sokszor előfordult vele, de ebben az egy esetben, nem múlt el magától, sőt később még nőtt is, már kezdett ráhúzódni a szemére. Meg kellett műteni (kisműtét volt, mára nem látszik belőle semmi). Tehát létezik ilyen.
2011. dec. 3. 20:47
 2/2 A kérdező kommentje:
De nem nagy rá az esély? Nem kékült meg, megsárgult. Eléggé látszik sajnos... Mondjuk nekem a homlokomon nagyon látszik a két homlok cosnt, ilyen golyó féleségek ltászana.
2011. dec. 4. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!