Végbélrepdésre mittudtok ajánlani?
Figyelt kérdés
Már végig jártam bele gasztrot, proktologust,kaptam 100 ezer féle kenőcsöt kupot decsak pár hétigbolt jo. Sok rostot eszek naponta,folyadék is 3-4 liter sajnos nem hoz javulast. Mindig van amikor bereped, már majdnem szinte lilás a végbélnyilásom. Dokihoz hiába megyek mindigfelirnak rá valamit. Fizetösnél is boltam, mondta van 2 seb,hat ezt tudtam én is... Tanácstalan vahyok :(2017. nov. 18. 13:06
1/4 anonim válasza:
Ülőfürdő, herbáriás cucc, kérd ki egy gyógynövényekkel foglalkozó szakember véleményét.
2/4 anonim válasza:
Igyal reggel kavet. Beinditja a belmozgast .nem lesz szorulasod:) 6 szor erosebb mint pl egy meleg tea. H jobban beinditja a dolgokat;) Sok folyadek. Lenmagolaj paraffin olaj. Ugyal bele . Hidd el ezek segitenek.keruld a csokit.nozogj picit.rostos etelek.keruld peksuti feher kenyer.egyel zoldseg gyumolcs.hidd el ez segit! Amugy dulcolax kup az meg lagyabba teszi elejen nagyon faj.meleg kamillas ulofurdo.segitenek hidd el ilyen sorrendbe!
3/4 anonim válasza:
Nyar ota szenvedem vegbelreoedessel reparon kuo kenocs szart se ert nekem.1 2 hete jo lett alig faj mar ugy orulok naon hasznalt ezeket valtoztattam meg:etel elott meleg levest eszek.activia joghurt.szekeles elott 1 dulcolax kup fel es 5 10 15 p utan lazabban kijon kb mind
Max neha 3 p ig tom cdak bent tartani akk is kijon.ami a lenyeg szekeles utan Proktis M kup fel utana Proktis M kenocs . Napi 1 2 ster lehet ezt. Es meg napi 1 elektormos geppel kifacsart narancsle.kerulom a sok csokit. Es nem mondanam sokat iszom 1 2 litert de akk is jobb lett ha neha 1 2 litert se iszom.de igyal is.hidd el ezek ha nekem segitettek nyar ota szenvedem akk neked is Ezeket probaltad mar a proktis M?termekekekt?
4/4 anonim válasza:
a házi szilvalekvár napi fogyasztása lágyítja a székletet. Állítólag jó az aszalt szilva is
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!