Csak Én küzdök hányás fóbiától? Szívesen hallgatok meg mindenkit
Nem tudom hol kezdjem. Nálam 7-8 éves korom óta van ez, most vagyok 22. Elég komoly párkapcsolatban vagyok hosszú ideje és szoba jött már a baba is. Nagyon szeretném 2 éven belül, de nem tudom képes vagyok e rá a hanyastol való félelmem miatt. Szerintem sajnos nem.:(
Hogyan lehet leküzdeni ezt a félelmet. Most is egész éjjel ment a hasam, szenvedtem, hányingerem volt. Ilyenkor megcsípem magam vagy szorítom a fogaim, nem tudok egyhelyben lenni, remegek iszonyúan. Annyi buta kérdésem van, ha üres a gyomrom akkor is tudok hányni? Segítsetek hogy lehetnek ezen túl
Koszonom neked a választ. Sajnos hiába próbálom úgy
Kezelni annyira nehéz és nem megy hihetetlen. Szörnyen rossz,
Felek hogy közben az orromon is távozik, nem tudom hogy tudnám leküzdeni :(
Alapvetően senki sem szeret hányni szerintem, bennem is vagy egy olyan érzés, hogy "nem akarom, félek, hogy rossz lesz", de ez csak addig van, amíg hányingerem van vagy fáj a hasam. Pl. most sem vagyok valami jól...
Legutóbb nyáron hánytam, fogamzásgátlót kezdtem szedni és gyakori tünet az első napokban a hányás. Azt a hatalmas gyomorgörcsöt nem kívánom senkinek, de amikor végre kijött belőlem, éreztem, hogy máris jobb. A rosszullét megismétlődött másnap is, de akkor már magától elmúlt.
Üres gyomorral is tudsz hányni, az epe kiürül.
Koszonom a válaszokat! Igyekszem nem folyton erre gondolni , de nem megy :(
Komolyan annyira szörnyű. Most is rossz a gyomrom érzem, és
Jön a éjszaka
:(
Kérdező és 5-ös, durva, én is tavaly kaptam el a hányós-hasmenéses vírust és rettenetesen éreztem magam... Életemben először, én 23 éves vagyok. Szóval durva lehetett az a tavalyi vírus. :O
Én is így vagyok, még a gondolatától is rosszul vagyok, bár én böfögni is képtelen vagyok alapjáraton szerencsére. Sajnos üres gyomorral is tudsz hányni, tavaly napokig nem mertem enni mert tudtam, hogy én is elkapom amikor barátom is lebetegedett, hát természetesen így is lett, de epét hányni sem volt egy leányálom, zöld, keserű blőe, visszagondolni is rossz. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!