Hogy adjam be az antibiotikumot másfél éves gyereknek?
ennek így nem sok értelme van. nem szuri kell a gyerekorvostól, hanem infúzió egy gyerekosztályon. ott kapná 5 napig vénásan a cuccot mindig amikor kell, aztán mehettek haza.
amit most csinálsz, az olyan, mintha te beteg lennél, és felírna a doki 2x1 antibiotikumot, te meg random bevennél belőle egy felet, amikor úgy tartja kedved.
nem jó módszer. rezisztensség válhat a benne lévő kórokozó és később már hiába is adod a gyógyszert, nem fog használni.
egyébiránt és nem finomkodtam amikor ekkora volt a gyerek. fecskendőbe bele a cucc, orrát befogtam, és bizony belenyomtam a szájába, jó hátulra. nem opcionális a gyógyszerszedés. lehet, hogy majd sír, meg haragszik rád, de a gyerek érdeke.
Beletudom nyomni a szajaba, azzal nem lenne gond, le is nyeli, de egybol kihanyja. Raadasul o ha sir akkor oklendezik es akkor is szokott hanyni, meg ha lazas akkor is. Szoval ez a baj, hogy o ilyen hanyos tipus. Ugyhogy ha ma reggel se marad benne, akkor hivom a dokit ujra.
Koszonom a valaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!