Ha a stresztől pánikbetegségtől van hányinger arra mi jó hogy elmúljon?
Nekem a citromfű tea, B6 vitamin használt.
Egyébként neked nem pánikbetegséged van, mert az más. Ez inkább szorongás. (mindkettővel van tapasztalaltom)
Nekem is van, bár legalábbis én csak 15 éves vagyok, de..:
Az enyémet nem nevezhetném pánikbetegségnek, legalábbis az voltam, rohamok jöttek rám, de ez átment egy szorongásba, és mostmár mindig az van hogy ha elmegyek valahova ugyanúgy szorongok ahogyan te is, csak ha abból a helyzetből nem sikerül kijutnom elég esélyes hogy rámjön egy roham..Én emellet hipochonder is vagyok, már az összes létező betegséget beszimuláltam.
Nekem nem sok minden segít, azt tudom segíteni hogy ha úgy érzed nem olyan komoly ez az egész, akkor próbáld meg önerővel leküzdeni, illetve kipróbálni a stresszoldó dolgokat(pl citromfű tea stb.() amit a fenti leírt..Vagy ha van kedvenc zenéd, akkor hallgasd sokat, vagy gondolj valamire ami téged megnyugtat!Tudom nehéz, de ezt aki nem éli át nem értheti.Ha viszont már nagyon komoly, mint amilyen nekem volt akkor javaslom fordulj pszchiáterhez, fél éven át szedsz gyógyszereket, közben teljesen tünetmentes leszel, utána is jobb, csak énmár 1 éve leálltam vele, és megint kicsit szorongok demár viszonylag megtudom nyugtatni magam..Gondolom 20-as éveidben járhatsz, ilyenkor stresszesek az emberek!Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!