Munkaundor hányinger ellen?
Ne add fel a keresést. Keress másikat.
Nem tudom, mi történt veled azóta, meg azt sem, hogy mik a lehetőségeid.
Saját tapasztalat, hogy mennyivel nagyobb az ember teher bírása, ha jól érzi magát a munka helyén.
Most én is így vagyok.:
Folyton sz*r munkáim voltak. De aztán lett egy munkám, havi 15 nap, 12 órában. Szerettem. Mellette volt egy másod állásom is. Néhány nap a héten, nem minden héten azért. 4-5 órában. Azt is szerettem. Feladtam ezeket egy olyanért, amivel 60 ezerrel többet keresek, mint a kettővel együtt. De gyűlöltem pár nap után. Hányingerrel keltem-feküdtem. Nem aludtam jól mert mindig azon gondolkodtam, vajon mit felejtettem el, stb....
Otthagytam és most munka nélküli vagyok. A kevesebb óraszámos helyre vissza mentem, a másikra nem lehet. És most nem tudom mihez is kezdjek. A szakmámtól teljesen elundorodtam. Nem tudom mit is akarok dolgozni. Sehol sem jó.
Most próbálgatom a helyeket. Nem veszem komolyan, ha nem tatszik, nézek mást. Szerencsére itt van munka lehetőség, nem úgy mint a kisebb városokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!