Hányinger a stresz miatt?
Figyelt kérdés
Kb fél éve küszködöm hányingerrel mindig nyelnem kell ilyenkór kb erősödik ez a dolog! voltam vérvételen vizelet labor!Semmi gond nincs egy darab csillagom sem volt semmin!Van egy rosz emlékem a hányásról még 2001 ből és nagyon megviselt azóta sem hánytam 1x sem pedig ennek 16 éve már lehet kicsit több is!De az agyam mindig ott jár és rettegek tőlle bepánikolok ha mennem kell valahova hogy rosszúl leszek vagy hányok de soha sincs semmi gond!Az kiderűlt tavaly decemberben hogy glutén és sajnos laktoz érzékeny is vagyok!Azóta tartom a diétát külön gm kenyeret veszek illetve sütök magamnak laktózmentes termékeket fogyasztok!De sajnos van majdnem minden nap hogy van nasi illetve üdítő néha savas néha rostos!Voltam most dokimnál ő pajzsmirigyre gyanakszik de elküldött gasztróra kilégzés tesztre meg psyhológushoz is!Jövőhéten megyek mindre ott hátha kiderűl valami és megszűnik ez a gond!Éjjel is bepánikoltam nem tudtam aludni szédelegtem hányinger hasfájás mondjuk benyakaltam egy csomag chipset filmezéshet!Ez most akkor a nasik miatt lehet vagy mert pánikolok és mindig ott jár a fejem?2017. aug. 19. 10:16
2/5 anonim válasza:
Valószínű, hogy stressz, pánikbetegség miatt vannak ún.pszichoszomatikus tüneteid.
3/5 A kérdező kommentje:
Én is erre gondolok hogy mikór nem tartom be a diétát nem jól leszek és akkor bepánikolok hogy mi bajom lehet!
2017. aug. 19. 13:33
4/5 anonim válasza:
Szia!Nem lehet,hogy refluxod is van?Én még az emetofóbiára gondolnék,azok alapján amiket írtál,hogy pánikolsz a hányástól.A pszichológus biztos segít majd kideríteni.Esetleg Daedalon tablettával nem próbálkoztál még?
5/5 A kérdező kommentje:
Szia!Nem hinném hogy reflux mert savam nem szokott feljönni!Nem ég a gyomrom se!Csak az a fránya hányinger!Most iszogatok citromfű teát daedalont szoktam használni!Biztosan valami szorongás mert akkor áktalába bepánikolok és sétálok ide oda mozgatom a lábam...
2017. aug. 22. 10:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!