Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Lassan egy hete hogy rosszul...

Lassan egy hete hogy rosszul vagyok . Valaki? :/

Figyelt kérdés

Sokat szeretkezünk barátommal de sose volt ilyen még . Rosszul vagyok sokszor egyszer jobb de estére mindig rosszabb lesz hányinger, szédülés ráz a hideg de csak 10percet ... aztán melegem van de a barátomnak is ugyan ez a baja rosszul van hányinger meg ilyenek. B6ot szedek azzal el tudok aludni de enni se tudok sokszor Nagyon magamba meséltem hogy terhes vagyok de nem hiszem hogy ez az ... szerintetek mi lehet?

18L

2017. júl. 31. 13:16
 1/7 anonim ***** válasza:
Az agy alapi mirigy nem termeli rendesen a banán utáni irányzatod ERROR FOUND 405
2017. júl. 31. 13:24
 2/7 anonim ***** válasza:
Talán el kellene menni orvoshoz? Ezek mikor vannak? Szeretkezés után? Mivel védekeztek? Ha mindketten érzitek, akkor vagy valami betegség, vagy mindkettőtök érzékeny az adott védekezési módszerre... Menjetek orvoshoz.
2017. júl. 31. 13:25
 3/7 anonim ***** válasza:

Hogy terhes vagy-e, senki nem tudja itt. Esetleg elmentek orvoshoz, vagy már koporsóra hajtotok?

Milyen IQ-val rendelkezik az, aki egy weboldalon nyavalyog, racionális lépés helyett?

2017. júl. 31. 13:25
 4/7 A kérdező kommentje:

Akartam menni orvoshoz de ma nem volt .. ezért holnap megyek !

Nem szeretkezés után hanem nekem már szerda óta.. neki meg tegnap kezdődött de sok barátnőm írja hogy ő is rosszul van manapság .. nem tudom mi lehet kérlek ne bunkózzatok csak valaki aki esetleg volt hasonlóban:/ a vérzésem megvolt a múlthónapban .. viszont az orrom is sokat vérzett de az már volt 2-3hete ...

2017. júl. 31. 13:34
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy a szex az oka. Egyszerű betegség. Mivel sokat vagytok együtt, barátod is elkapta tőled. Mindketten menjetek el dokihoz.
2017. júl. 31. 13:36
 6/7 anonim ***** válasza:
Hány liter vizet isztok egy nap?
2017. júl. 31. 13:36
 7/7 A kérdező kommentje:

Eddig nem nagyon figyeltem hogy mennyit iszok de most szerda óta képes vagyok minden 10percben inni egy pohár vizet van hogy lefekvés előtt is megiszok akkor is ha nem vagyok szomjas

Barátom is sokat iszik mindig rászólók hogy igyon

2017. júl. 31. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!