Mit tegyek, azért hogy ne legyek depressziós?
Figyelt kérdés
Nagyon rég óta érzem magam lehangolt nak , bezárkózott nak , kizártnak , sokszor felek egyedül éjszaka de mar nagyon sokszor nappal is , mit tegyek ? Mi erre a megoldás ? Felek nagyon meg a jövőre is gondolni , hogy mi lesz velem . Segítsetek2017. jún. 10. 21:46
1/7 anonim válasza:
Játsz a fidget spinnerrel. :D viccet félretéve, olvass sokat, nézz vicces videókat, aludj egész nap, esetleg beszéld meg a szüleiddel a problémadat. Remélem,hogy amit felsoroltam valamennyit fog segíteni.:)
2/7 anonim válasza:
Előző vagyok. Olyan könyvet olvass ami tele van vidámsággal.
3/7 A kérdező kommentje:
Nagyon sokat olvasok , szinte evel telik el az egész napom , sajnos a szüleimmel nem tudom ezt megbeszélni mivel anyukám Ausztriába van es apukámat nem ismerem , mamammal lakom öt meg nem akarom evel is terhelni
2017. jún. 11. 07:19
4/7 anonim válasza:
Akkor szerintem menj el pszichológushoz. Még tavaly előtt a testvérem is az volt, minden nap elment a pszichológushoz, azóta nem depressziós.
5/7 szenes43 válasza:
Valahol nincs olyan korban hozzád közel álló akivel ki tudnád tárgyalni a félelmeidet,a jövőre nézve a reménytelenséget amit érzel. Valami konkrét célt tűzzél ki magad elé,mindegy mit ami érdekel.
A szakember természetesen tud segíteni de egyet nem tud,a jelenlegi helyzeteden változtatni,például barátok,társak vonatkozásában.
6/7 anonim válasza:
Pont ezert van, mert magadba beszeled ezt es el is zarkozol a kulvilag elol. Kezdj el sportolni, talalj magadnak egy hobbit, ami lekoti a figyelmedet. A sportolast javaslom, mint hobbi, az onbizalmadnak es az egeszsegednek is jot fog tenni! Ha vannak barataid, talalj ki veluk is kozos programot. Ne zarkozzal el, mert ez depressziohoz vezet!
7/7 anonim válasza:
Sportolj sokat, jógázz, teázz, meditálj, legyél a szabadban sokat, sétálj, zenélj, hanyagold az internetet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!