Szerintetek depressziós vagyok?
Figyelt kérdés
Már jó pár hónapja nincs kedvem semmihez,senkihez ès nagyon rossz kedvű vagyok.Egyszerűen egèsznap el lennèk a magam világában ès nem foglalkoznèk senkivel.Nagyon sokat sírok mostanában,mindenen.A húgom aki 12 èves lelkileg nagyon sokszor bánt.Folyton lecsúnyáz,lekövèrez ès egyèb jelzőket használ rám,amik miatt sokat sírok,mert rettentő rosszul esik.Az ètvágyam is nèha nagyon rossz,sokat fogytam az elmúlt 1-2 hónapban.Mindenkinek előre is köszönöm a válaszát!16/l2017. máj. 6. 21:30
1/2 anonim válasza:
Elég baj, hogy a húgod ilyen fiatalon már gonoszkodik. Te se hagyd magad, és sértegesd vissza őt, hogy érezze milyen rossz érzés amit veled csinál.
2/2 A kérdező kommentje:
Az az igazság,hogy őt nem hatja meg,ha visszaszólok.Igazából nem kène ilyen drasztikusan felfognom de sajnos nagyon rosszul esik.Valószínűleg ez azèrt van mert fèltestvèrek is vagyunk.Az ő apukája engem már 1,5 èves korom óta nevel,ezèrt is èn őt tekintem igazi èdesapámnak hiszem a vèrszerinti nem foglalkozik velem.A húgom ezzel is folyton visszaèl ès mondogatja hogy költözzek hozzá,az ő apja nem az èn napám meg ilyen dolgokat amik engem nagyon mèlyen èrintenek.
2017. máj. 7. 11:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!