Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Hogy lehetne kideriteni hogy...

Hogy lehetne kideriteni hogy depressziós vagyok? Neten a depressziós tesztek igazat mondanak?

Figyelt kérdés

#depresszió #depressziós tesztek
2016. dec. 14. 18:37
1 2
 1/11 homo ludensz ***** válasza:

Nem tudom a neten milyen tesztek vannak én sosem nézegetem mivel minden teszt amit te töltesz ki magán viseli az önmagunk iránti szubjektivitást.

Kevés ember örül annak ha negatív eredményt kap a teszten s ezért kicsit szépít töltögetés közben.

Én tudom magamról és nem magamtól hogy depressziós vagyok. Volt időm azt is tanulmányozni hogy mitől alakulhat ki a depresszió mint betegség. Persze nekem "könnyebb" mert én megtanultam vele élni,egy kezdőt ha tényleg depresszió könnyen letaglóz maga a tudat.(önbecsülés,stb).

2016. dec. 14. 18:49
 2/11 A kérdező kommentje:
Okés köszönöm a választ
2016. dec. 14. 19:41
 3/11 anonim ***** válasza:

Depresszios vagy ha allandoan rossz a kedved, maganyos vagy, tul sokat/keveset alszol vagy eszel, motivalatlan, kemenyebb depresszio eseten ongyilkossagi gondolatok.

Ha "csak" egy onbizalomhiany es egy ki szomorusagod van, csak rosszabb korszakodat eled. De ha ugy erzed keress fel egy szakembert (fantasztikus mikre kepesek)

2016. dec. 15. 15:06
 4/11 A kérdező kommentje:

Hát ezek igazak rám mindig rossz kedvem van a suliba is mindig egyedül vagyok hétvégén az egész délelőtet végigalszom (hétköznap korán kelet mert suli) és nagyon keveset eszek, meg elég egy rossz szó és már ideges vagyok (nagyon könnyen fel tudnak idegesíteni)

ENYHE SZORONGÁSOM VAN MEG ELEKTÍV MUTIZMUS, és VÉRSZEGÉNY is vagyok.

2016. dec. 15. 15:57
 5/11 anonim ***** válasza:
Akkor tényleg keress fel egy pszichológust! Rengeteget segít.
2016. dec. 15. 16:02
 6/11 A kérdező kommentje:

Okés köszönöm!

Akkor én most depressziós vagyok?

2016. dec. 15. 16:13
 7/11 homo ludensz ***** válasza:
Kedves kérdező! A depresszió az agy bizonyos területeinek ingerület átviteli betegsége. Öndiagnózist felállítani hiba hiszen kevés ember képes elfoglalatlanul mérlegelni a saját hibáit vagy erényeit. A tartós lehangoltság én mindent szürkének látásnak hívom az jelezhet egy depresszióra hajlamos időszakot az egyén számára. A pszichiáter orvos aki erre szakosodott hivatott diagnózis felállítani hogy depressziós e valaki és annak milyen stádiumában van. Akkor ő eldönti hogy pszichológust javasol vagy mi a teendő.
2016. dec. 16. 14:00
 8/11 anonim ***** válasza:
Hogy az vagy-e...? Valoszinuleg, de ezt jobb inkabb a szakertelemre bizni. Meg onmagadra.
2016. dec. 16. 16:51
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2016. dec. 16. 20:30
 10/11 anonim ***** válasza:
Nincsmit. Gyogyulj meg hamar! :)
2016. dec. 16. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!