Mitol lehet, lelki-idegi alapon vagy szivbetegseg?
Napok ota faj a bal karom eddig volt hogy szurt a mellkasom, de az megszunt, nem egesz nap faj, de delutan elkezdodik es estig faj, az ujjamba nyilal, a vallam es az egesz bal karom faj, neha a lapockaim, panikbeteg is vagyok, es mikor erzem hogy felek hogy miert van ez akkor mutatja a szivritmuszavart, egyebkent volt egy ekg-m meg decemberbe akkor azt mondtak, hogy nincs semmi, tavaly augusztusba volt egy olyanom hogy fajt 2 honapig a fejem, voltam ct-n minden tokeletes volt, utana jott ki rajtam ez a panikbetegseg, indult annal hogy beindult a szivem, ha megnyugtattak nem volt semmi bajom, haspuffadasom is volt, elmult, sorba jonnek a panaszok amint elmulik valami, hogy ez lehet lelki-idegi alapon? Aztan nem eltem jo parkapcsolatban nagyon sokat idegeskedtem.
Koszonom elore is a valaszokat
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!