Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Szívprobléma? Vagy pszichés?

Szívprobléma? Vagy pszichés?

Figyelt kérdés

Pár hónapja (4 hónapja) kezdődött minden mikor focizás közben pánikroham tört rám. Lezsibbadtam, ájulásérzetem volt, nagyon erősen és gyorsan dobogott a szívem és olyan volt mintha megsemmisülnék.. Akkor elmentünk ügyeletre ahol azt mondták hogy pszichés alapon történt ami történt. De mi azért elmentünk kardiológiára ahol minden féle vizsgálaton estem át: ekg, 24 órás holter, vérvétel, szívultrahang, mellkas röntgen és szerencsére nem találtak semmit így továbbléptem pszichiáterhez aki most gyógyszerrel kezel. Ám egy ideje (2-3 hete) megint kezdődnek különféle érzések: zsibbadások, szívszúrások.. van hogy hirtelen elkezd nagyon erősen dobogni a szívem mintha kiesne a helyéről.. vagy épp kihagy párat olyankor is megijedek hiszen olyan mintha leállna. Olyankor mindig ugyanúgy megsemmisülésérzésem van. Aztán van hogy hirtelen lezsibabdok és hideg érzés átfutja a torkom és a mellkasom... nagyon félek hogy szíveredetű a probléma... Azt hittem letudom győzni a szorongást de mostanában szinte mindennaposak a problémáim.. focizni sem merek mert mikor egyszer próbáltam foci közben annyira szúrt a szívem hogy nem mertem folytatni és akkoris ájulásérzés kerülgetett. Tehát itt tartok.. szüleim szerint egészséges vagyok... de én nagyon félek, rettegek... biztos hogy nincs baja a szívemnek??

20/fiú

2017. ápr. 7. 23:28
 1/5 TR75 ***** válasza:

Ha ennyi vizsgálaton túlestél, és az orvosok szerint nincs bajod, akkor elhiheted.

Ez biztosan pszichés probléma.

2017. ápr. 7. 23:35
 2/5 anonim ***** válasza:
A szívedet teljesen kivizsgálták és rendben volt minden. Úgyhogy ezt felejtsd el,mert csak fokozza a tüneteidet az emiatti félelem is!
2017. ápr. 8. 07:58
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem vagy az első, sem az utólsó, akivel ilyen megtörtént és történik. Ez idegi eredetű és laikus véleményem szerint a gerincből ered. Kezdj jógázni, az meg tudja oldani.
2017. ápr. 8. 08:05
 4/5 anonim ***** válasza:
Kivizsgálták a szíved, ami rendben van. A tüneteid pánikrohamnak felelnek meg. A pszichiátriára kéne visszamenni, és ott szólni, hogy nem segít a gyógyszer, amit kaptál. Nem mindenkinek válik be egy bizonyos hatóanyagú gyógyszer, és akkor más hatóanyagút írnak fel.
2017. ápr. 15. 10:04
 5/5 szamo77db ***** válasza:
Egy jó pszichiáter is megvizsgálhatna. A rosszulléteid hátterében valószínűleg pszichés problémák állnak.
2017. ápr. 15. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!