Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Szivbetegseg vagy a panikbeteg...

Szivbetegseg vagy a panikbetegseghez kotheto?

Figyelt kérdés
Panikbeteg vagyok, mar 3 napja faj a bal karom es a vallam, szuro erzest erzek a mellkason kozepso reszen es mintha a mellembe vagy mellem alatt bal oldalt szur, a hatam is faj, gerincferdulesem is van egyebkent, es tegnap estetel akarhanyszor megmertem a vernyomasomat jo volt se alacsony se magas nem volt a pulzusom 75 volt a pulzus akkor is mutatta a szivritmuszavart, 80-90 kozott is mutatta, elegge megvagyok ijedve es sajnos ezaltal bepanikolok is, mas egyeb tunetem nincs, voltam tavaly decemberbe ekg-n azon azt mondtak nincs szervi elvaltozas, csak azt furcsaltam hogy eddig sose mutatta a szivritmuszavart es ma egesznap mutatja :( es mast nem erzek a mellkas hat es karfajdalmon kivul, dohanyozni sem dohanyzok tavaly december óta, erdemes elmennem megint orvoshoz? 21/L
2017. máj. 31. 12:45
 1/8 anonim ***** válasza:
A leírtak alapján a szíved teljesen egészséges. A szorongás/pánik bőven okozhat extra ütéseket, vagy ritmus zavarokat. Ez nem veszélyes, de ha téged nagyon zavar érdemes megemlíteni a pánikkal együtt az orvosnak.Van rá gyógyszer, de egészséges szív esetén szerintem nem kell.
2017. máj. 31. 13:12
 2/8 anonim ***** válasza:
A panaszokkal fordulj az orvoshoz, vagy máshoz (csontkovács).
2017. máj. 31. 14:00
 3/8 anonim ***** válasza:

Előző csontkovács pánikbetegséggel, szívpanaszokkal nem sok mindent tud kezdeni. Gerincferdüléssel igen.

(egy csontkovács)

2017. máj. 31. 20:45
 4/8 anonim válasza:

a pánikbetegsèg kb minden betegsèg tüneteit tudja utáznozni, persze nem komolyan ès nem is olyan intenzitással, csak annyira, hogy beparáztasson hogy ez meg az a bajod.

èn kb 90%-ban kigyógyultam belőle hálisten, de szokott lenni, kèzzsibbadás, arczsibbadás èrzèsem, szem tikkelèsem(amikor remeg a szemhèj),izomremegèsek, ujjbegyzsibbadás, nyomottság, fülbedugulás, tompa gondolkodás ès mèg sorolhatnám, ami a pánikbetegsègtől ès termèszetesen a vele járó stressztől van.

tudom hogy rossz nagyon, de hidd el ha elmèsz egy dokihoz kapsz egy bogyót (enyhe nyugtató elèg) , bekapsz egyet ha gond van ès ennyi.èn is így voltam ès be se kellett vennem , mert pusztán a gondolattól, hogy van nálam valami szüksèg esetère, elmúlt. de gyógyszer nèlkül is az a trükk, hogy nem szabad rágörcsölni, gondold azt hogy jólvan jön aztán el is megy, lazítasz , eltereled a figyelmed, ès egysègesen számolva lèlegzel, lassan , mèlyeket.orrodon be szádon ki.

pszichológushoz menni ezzel nem ciki, nem csak gyogyósok járnak oda, sőt szinte nagyon ritka aki tènyleg gyogyi. a legtöbb ember szorong, nem tud feldolgozni valamit, stresszes, ès ez mindenkin máshogy jön ki.

próbálj meg minèl többet kimozdulni, ès lefárasztani magad a nap folyamán, hogy ne is legyen időd ilyenekre hogy pánik.sok sikert! tudom hogy nehèz, de menni fog! visszagondolva sokkal kevèsbè ilyesztő😉

2017. jún. 2. 20:48
 5/8 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszt, hat nagyon nehez, neha mar azt hiszem bolond vagyok, akkor erzem jobban magam ha csinalok valamit kimozdulok, olyankor nincs is eszembe, de valahogy mar az estektol teljesen vegem van, akkor jon ki rajtam elegge, es este van minden bajom mar felek is elore, automatikusan egy felelem van bennem :( de anyukam szerint letudom kuzdeni, mindenfele bogyo.meg orvos nelkul, hat remelem igaza van
2017. jún. 2. 21:00
 6/8 anonim válasza:

persze ez normális.

nekem is az este volt a para.

napközbe eszembe se jutott.

estère elfáradsz fejben, stb, előre ráparázol, egyedül vagy , olyankor van időd agyalni.

nem lesz semmi gond, hidd el. ebbe nem lehet belehalni, ès bajod se lehet tőle.neked ugyanúgy generalizált pánikod van mint nekem volt.magad generálod mert egyszer volt ès fèlsz hogy lesz.akinek nem generalizált hanem sima, az rosszabb, nekik csak jön bármikor.

règen annyira rettegtem hogy beszèlni se mertem róla, mert ha elkezdtem mesèlni valakinek attól is pánikom lett, vagy ha rákerestem a neten.

gondolj bele mi baj lehet? ha nagyon rosszul leszel bemèsz az ügyeletre ahol megnyugszol hidd el, kapsz gyógyszert, vagy elküldenek dokihoz aki ír, ès ennyi, nem lesz gond.de ha nem akarsz gyógyszert jó ez a lègzèstechnika tènyleg, illetve tereld el a figyelmedet.èn 5 èvig szenvedtem mire eljutottam a dokihoz ,mire rávettem magam, de bár előbb tettem volna.

semmi baj nem lesz hidd el nekem!

2017. jún. 2. 21:49
 7/8 A kérdező kommentje:
Borzalom ez, senkinek nem kivanom... most is ez a karfajas... hogy mindig van valami tunetem :(
2017. jún. 2. 22:00
 8/8 A kérdező kommentje:
Es en is allandoan rakeresek a neten minden tunetre es ezert irtam ki ezt a kerdest... mert ennel is azt adta ki hogy szivproblema miatt van, ezert is ijedtem meg es pánikoltam be...
2017. jún. 2. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!