Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ez mp akkor szívbetegség vagy...

Ez mp akkor szívbetegség vagy pszichés alapon van?

Figyelt kérdés
Egyik nap úgy éreztem alig kapok levegőt. Teljesen bepánikoltam mi.baj lehet. Olyan jól sikerült h azóta is szorongok. Csináltak ekg-t tökéletes volt azt mondta a doki hogy szorongás és nem szívbaj. Van hogy kapálok mászkmászkálok semmi, máskor meg úgy tűnik mintha mozgásra indulna be a légszomj. A doki persze továbbra is állítja hogy nincs baj, sőt azt mondta erőltetetni kell a fizika mozgást mere ez csak pánik nem lesz semmi. Mondjuk mint már mondtam nem mindig érzem. Lehet csak beképzelem? Eléggé meg tudok ijedni
2015. jún. 14. 17:52
 1/3 anonim ***** válasza:

ugyanez volt velem is 2 évvel ezelőtt csak nekem nem volt hibátlan az EKG-m (egyrészt a vérnyomásom is magas volt, a pulzusom is, ráadásul az oldalsó elvezetésekben ST depresszió ábrázolódott, ami annyit jelent, hogy a szívem kissé oxigénhiányos lett, de ez nem infarktus).

Rendesen kivizsgáltak, nem volt szervi eltérés, de még hónapokig féltem, és nagyon figyeltem magamra, amitől csak rosszabb lett. Ugyanez lehetett, hogy valamiért egy durva pánikroham jött rám, ami ezt hozta ki.

Szóval szerintem ne félj :) Ha azt veszed észre, hogy valami rosszabbodik, úgy tünet jelentkezik, menj vissza az orvoshoz, de ez szerintem is csak szorongás.

22/l

2015. jún. 14. 17:58
 2/3 A kérdező kommentje:
Hát itthon is ezzel nyugtatnak, hogy ez ha szívbetegség lenne akkor nem lennék olyan jól el a kertbe, meg ilyesmi. Mikor az ekg-t nézték akkor is pont ilyen fulladásos izém volt mégsem volt semmi. Eléggé hipochonder vagyok biztos hogy be is képzelem, hiszen az emberi agy csodákra képes :D A másik meg hogy fekvésre sem jön elő, pedig a szívbetegeket pont hogy ültetni szokták mert a fekvésre rosszabbodik vagy mi...
2015. jún. 14. 18:08
 3/3 anonim ***** válasza:

Az már a szívelégtelenség, amiről te beszélsz :)

Nyugi, valószínűleg tényleg csak bebeszéled magadnak :)

2015. jún. 14. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!