Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mi lehet a bajom?

Mi lehet a bajom?

Figyelt kérdés
Másfél hete történt az, hogy nagyon erős torokfájásom kezdődött, majd azt követően másnapra megfázásos tünetem lett. Köhögés, orrfolyás, hőemelkedés. Viszont azóta is sokszor fújok orrot, és rettenetesen köhögök, ami hullámokba tör rám. Van valakinek ehhez hasonló tünete, vagy volt? Ha igen, mi volt a baja?

2017. máj. 30. 14:45
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez most egy vírus, sokaknak van, nekem is fájt a torkom pár napig és kicsit náthás voltam, de nem köhögtem. Mivel neked már másfél hete tart és erősen köhögsz, jobb ha elmész a háziorvoshoz.
2017. máj. 30. 15:02
 2/4 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy, hogy másnak mi volt, attól te még nem vagy TBC-s. Mindenesetre pont arra találták fel az orvosi ellátást, hogy ilyen kérdésekkel felkeresd a dokit.
2017. máj. 30. 15:02
 3/4 anonim ***** válasza:

Köptetőt szedj!

Hörhurut vagy légúti gyulladás!

Nekem van mikor 3 hétig is eltart!

2017. máj. 31. 14:23
 4/4 anonim ***** válasza:

Ne aggódj, egy mostani vírust szedtél össze. Most már nem lesz rosszabb. Ez a köhögés még eltarthat néhány napig. A kezdeti tüneteid, mint sok más kollégámnak hasonlóan kezdődött: torokkaparás, majd erős torokfájás, aztán hetekig elhúzódó orrfolyás, és kíméletlen köhögés, esetleg gyenge láz. Az utolsó nem írt hülyeséget, esetleg próbálj meg acc600-at szedni. Segíteni fog, az erősödő köhögés már a betegség utóját jelzi. Ha véletlen nem lenne jobb, tényleg fordulj orvoshoz.

Jobbulást!

2017. máj. 31. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!