Mi lehet a bajom? Hogy hozzam helyre magam 20f
Egyik ismerősöm nek is igy volt :)
Kialakult neki a bélbetegsége, ami gyógyít hatatlan. Hát azért szarul érzed magad, mert a szervezeted elbasztad, más lett a működése.
Viszont ez nem rövid idő leszel tünetmentes.
Ami bevált neki: diéta, tejtermékek kihagyása, nagyon sok folyadék, sok gyümölcs...
Szerintem ennek nagy részét bemeséled magadnak, én is voltam hipochonder, tudom milyen. Csinálj egy tisztítókúrát. Pl. ajánlom a csalánteát én most azt iszom napi több pohárral. Vértisztító. Olvass utána a vitaminoknak, egészséges étkezésnek. Nekem tiszta ragya volt a homlokom, elkezdtem D vitamin cseppet szedni és egyből elmúlt. Lehet hogy vitamin hiányod van.
Ajánlom a teákat elsősorban, diófa, csalán, kamilla stb. én ezeket iszom és tényleg jobb a közérzetem de még ki akarok próbálni többfélét.
Nyers zöldségek, én spenótot, céklát eszek nyersen meg mindent ami épp van, fokhagyma stb.
Ne cigizz ne igyál mert ezek nagyon elcseszik a közérzetet.
Nekem amikor épp ilyen egészséges korszakom van és megiszok akár egy doboz sört már rosszul vagyok, fáj a fejem.
Vagy ha elszívok 1-2 hét nemcigizés után egy cigit. :D
Ilyenkor érzi az ember, hogy mennyire szar.
Ja és hal. :D Tonhalfüggő vagyok. Bár a tengeri halak nem a legjobb választás, de ha csóró az ember nincs más. De holnap készülök halolajat venni. :P
nagy terhelésre mindenki lefogy 1-2 kg főleg ha van is miből
én pl mma edzésre elmegyek 86kg-san edzés végén vagyok 84.5-85kg
de ez kb csak víz ilyenkor ami lemegy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!