Szerintetek mi lehet a bajom?
Tegnap délután virágokat ásóztam. Már akkor éreztem, hogy nem vagyok valami jól, de muszáj volt megcsinálni. A végére nagyon kimerültem, a lábaim remegtek alattam. Ledőltem, a pulzusom sokáig 100 és kicsivel afelett volt. Aztán estére belázasodtam, 38.5 volt a lázam, hol rázott a hideg, hol melegem volt. Az éjjel max 2 órát aludtam, fél 4 óta fent vagyok, azóta folyamatosan megy a hasam. Fájni nem fáj semmim, mikor Wczni kell, akkor csikar, szúr, görcsöl a hasam kb minden irányból. Hányni nem.hánytam.
Fogalmam sincs mi a fene lehet velem, ettől durvább kerti munkát is csináltam már, akkor semmi bajom nem volt.
Még arra tudok gondolni, hogy gyomorrontásom van, bár semmi olyat nem ettem, amitől lehetne szerintem. Ebédre húsleves, rakottkrumpli, este 1 tál csokis gabonapehely és 1 sajtos kifli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!