Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Szerintetek mi lehet a bajom?

Szerintetek mi lehet a bajom?

Figyelt kérdés

Tegnap délután virágokat ásóztam. Már akkor éreztem, hogy nem vagyok valami jól, de muszáj volt megcsinálni. A végére nagyon kimerültem, a lábaim remegtek alattam. Ledőltem, a pulzusom sokáig 100 és kicsivel afelett volt. Aztán estére belázasodtam, 38.5 volt a lázam, hol rázott a hideg, hol melegem volt. Az éjjel max 2 órát aludtam, fél 4 óta fent vagyok, azóta folyamatosan megy a hasam. Fájni nem fáj semmim, mikor Wczni kell, akkor csikar, szúr, görcsöl a hasam kb minden irányból. Hányni nem.hánytam.

Fogalmam sincs mi a fene lehet velem, ettől durvább kerti munkát is csináltam már, akkor semmi bajom nem volt.

Még arra tudok gondolni, hogy gyomorrontásom van, bár semmi olyat nem ettem, amitől lehetne szerintem. Ebédre húsleves, rakottkrumpli, este 1 tál csokis gabonapehely és 1 sajtos kifli.

2017. máj. 24. 09:19
 1/4 anonim ***** válasza:
Nyilván nem a kerti munkától vagy rosszul. Valami bélfertőzés lehet.
2017. máj. 24. 09:33
 2/4 A kérdező kommentje:
De mitől a bélfertőzés? Soha nem volt még ilyenem. Már vettem be 2 széntablettát délelőtt, de megint rohanni kellett a WC-re. Reszeltem almát meg répát, most megint tekeri a hasam. Lassan sírni tudnék.
2017. máj. 24. 13:28
 3/4 szamo77db ***** válasza:
El kéne menni a háziorvosodhoz. Ne kínlódj otthon egyedül. Majd az orvos megmondja, hogyan tovább!
2017. máj. 24. 16:12
 4/4 A kérdező kommentje:
Ma oda már nem tudok. Déltől 4-ig rendelt, én meg az előbb keltem fel. Meg ha akartam volna se tudtam volna, mert bármikor elkaphat a hasmars. Este bemegyek az ügyeletre.
2017. máj. 24. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!