Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Nagyon sok sírástól lehet...

Nagyon sok sírástól lehet bajom holnap?

Figyelt kérdés

Egy hatalmas családi vita miatt tiszta ideg vagyok. Azóta pár perces szünetekkel órák óta sírok és nem tudom abbahagyni, most is remegnek a kezeim. A szemeim kidagadtak és már majdnem hánytam az idegtől. Lehet valami bajom ennyi sírástól? Fog látszani holnap? Hogy nyugtassam le magamat, csak egyfolytában ismétlődik a fejemben ami volt és nem egy egyszerű vita volt hanem majdnem tettlegességig fajult (nem a szüleimmel sajnos hanem egy családba bekerült idegbeteg felnőtt férfival).. Egyáltalán nem tudom kezelni a stresszt. Mit csináljak? Vagy nem baj ha ennyit sírok?

-Amúgy csak azért írtam le a vitát is mert nem szeretném hogy még itt is nekem álljon valaki hogy mit hisztizek.

Köszönöm a válaszokat és bocsánat ha összeszedetlen de tudhatjátok milyen állapotban vagyok a kérdésből ítélve.

2017. máj. 10. 21:10
 1/4 A kérdező kommentje:
16/L
2017. máj. 10. 21:10
 2/4 anonim ***** válasza:
Max kimerült leszel nagyon. Semmi bajod nem lesz ezenkívül. Próbálj meg aludni valahogy, tudom könnyű mondani...
2017. máj. 10. 21:22
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem olyankor másnapra mindig bedagad a szemem meg vörös lesz, de egyébként nem lesz bajod tőle, esetleg fáradt leszel. Kapcsolj be vmi nyugis vígjátékot és próbálj aludni
2017. máj. 10. 21:34
 4/4 anonim ***** válasza:

Oh😩...sajnalom.csak annyi fog látszani holnap hogy fáradt vagy de 10 réteg alapozó biztos eltünteti😊.

Én nekem is volt már higy egész este sírtam(mert nem kaptam mikulás csomagot)😅😅😅.......

De másnap csak az álmosság meg kimerültség látszott

(és anyám nem értette miért vagyok szomorú.....)

2017. máj. 10. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!