Nagyon sok sírástól lehet bajom holnap?
Egy hatalmas családi vita miatt tiszta ideg vagyok. Azóta pár perces szünetekkel órák óta sírok és nem tudom abbahagyni, most is remegnek a kezeim. A szemeim kidagadtak és már majdnem hánytam az idegtől. Lehet valami bajom ennyi sírástól? Fog látszani holnap? Hogy nyugtassam le magamat, csak egyfolytában ismétlődik a fejemben ami volt és nem egy egyszerű vita volt hanem majdnem tettlegességig fajult (nem a szüleimmel sajnos hanem egy családba bekerült idegbeteg felnőtt férfival).. Egyáltalán nem tudom kezelni a stresszt. Mit csináljak? Vagy nem baj ha ennyit sírok?
-Amúgy csak azért írtam le a vitát is mert nem szeretném hogy még itt is nekem álljon valaki hogy mit hisztizek.
Köszönöm a válaszokat és bocsánat ha összeszedetlen de tudhatjátok milyen állapotban vagyok a kérdésből ítélve.
Oh😩...sajnalom.csak annyi fog látszani holnap hogy fáradt vagy de 10 réteg alapozó biztos eltünteti😊.
Én nekem is volt már higy egész este sírtam(mert nem kaptam mikulás csomagot)😅😅😅.......
De másnap csak az álmosság meg kimerültség látszott
(és anyám nem értette miért vagyok szomorú.....)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!