Véres széklet lehet allergia miatt? Kétségbe vagyok esve!
A történetem 7 hete kezddött. Valami vírust összeszedtem amit antibiotikummal (gondolta a háziorvos) kikezeltek. Antibiotikum kúra után borzasztó görcsök kínoztak legalább 3hétig. Minden héten kitalált valamit a háziorvos hogy éppen akkor miért fájhat a hasam. A 4.héttől kezdve amikor már olyan erős fájdalmaim voltak mint anno a szülésnél, és naponta 16-20 alkalommal volt véres hasmenésem, na akkor kaptam beutalót vérvételre és széklet vizsgálatra. A Crp szintem 23volt ami elvileg azt jelentette hogy gyulladás van a szervezetemben, a székletem meg pozitív lett tehát vér volt benne. Még aznap visszamentem a háziorvoshoz az eredménnyel és azt mondta,hogy szedjek Normix-ot. Beszedtem a két dobozzal amit felírt. Utána a görcsök elmúltak, de a hasmenés megmaradt. Arra mondta a doki hogy szedjek normaflort, amitől elmúlt a hasmenés. Most viszont (most kezdtem a 7.hetet) már nem megy a hasam (csak ha tejes dolgot eszem-iszom) viszont a vérzés megmaradt... Voltam sebészeten, azt mondták nincs aranyerem. Még nőgyógyászhoz is elmentem, hogy nem e ott van valami probléma ami kisugárzik és ettől lenne véres a székletem. Ott sem találtak semmit...
Bármilyen ötlet, hogy innen hova tovább? Allergia okozhatja a véres székletet? Tejre allergia?
Elnézést amiért kicsit hosszúra sikerült ez a történet... Előre is köszönöm a válaszokat!
Szia! Köszönöm a segítséged, de van a családban foreveres és mindig ő mondja (ha valami problémánk van) hogy épp arra mi jó. És még szombaton találkoztam vele és elhozta nekem a sajátját, és majd ma veszünk egy rendes csomagot. Egyéblént (szombat óta szedem) úgy néz ki mintha elmúlt volna. Még nem esküszöm meg rá,meg elmegyek dokihoz meg minden, csak gobdoltam mondom, hogy úgytűnik elmúlt!
Mindenkinek nagyon köszönöm a segítséget!
Szia!
Nagyon szívesen. Örülök neki, hogy már jobban vagy!Biztosan segíteni fog. Azt azért jól teszed, ha elmégy a dokihoz.Bízom benne, hogy nem az Ázsiából szerzitek be az új csomagot!A családtagod milyen szinten van az üzletben? Nem javasolta még Neked a saját partneri kártyát?Azért kíváncsi lennék, hogy ő miket ajánl a problémáidra ( ha esetleg megírod privátban).
További jobbulást!
Szia :) partneri kártyát ugyan nem ajánlott, és sajnos azt sem tudom, hogy milyen szinten van, de azt az aloe gélt ajánlotta, meg (még tavaly szeptemberben) valami kapszula volt az immunrendszerre. De annak elfelejtettem a nevét... Akkor a forever first spray-t konkrétan MINDENRE! Ha fáj a torkunk, megégetem a kezem, a gyerek felhorzsolja a könyökét, és még sorolhatnám, hogy az is mi mindenre jó :) meg a forever rúzs!! ❤ sokmindent kipróbáltunk és szeretjük őket!
Viszont a lényeg,hogy voltam maszek dokinál aki valami kamerás bigyóval vizsgált meg és azt mondta, hogy több kis aranyerem is van, és nem elképzelhetetlen, hogy az vérzik :) nem a legjobb hír,de amikre gondoltam...azok közül ez a legjobb!!
Még egyszer köszönöm mindenkinek a segítségét! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!