Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Véres széklet lehet allergia...

Véres széklet lehet allergia miatt? Kétségbe vagyok esve!

Figyelt kérdés

A történetem 7 hete kezddött. Valami vírust összeszedtem amit antibiotikummal (gondolta a háziorvos) kikezeltek. Antibiotikum kúra után borzasztó görcsök kínoztak legalább 3hétig. Minden héten kitalált valamit a háziorvos hogy éppen akkor miért fájhat a hasam. A 4.héttől kezdve amikor már olyan erős fájdalmaim voltak mint anno a szülésnél, és naponta 16-20 alkalommal volt véres hasmenésem, na akkor kaptam beutalót vérvételre és széklet vizsgálatra. A Crp szintem 23volt ami elvileg azt jelentette hogy gyulladás van a szervezetemben, a székletem meg pozitív lett tehát vér volt benne. Még aznap visszamentem a háziorvoshoz az eredménnyel és azt mondta,hogy szedjek Normix-ot. Beszedtem a két dobozzal amit felírt. Utána a görcsök elmúltak, de a hasmenés megmaradt. Arra mondta a doki hogy szedjek normaflort, amitől elmúlt a hasmenés. Most viszont (most kezdtem a 7.hetet) már nem megy a hasam (csak ha tejes dolgot eszem-iszom) viszont a vérzés megmaradt... Voltam sebészeten, azt mondták nincs aranyerem. Még nőgyógyászhoz is elmentem, hogy nem e ott van valami probléma ami kisugárzik és ettől lenne véres a székletem. Ott sem találtak semmit...

Bármilyen ötlet, hogy innen hova tovább? Allergia okozhatja a véres székletet? Tejre allergia?

Elnézést amiért kicsit hosszúra sikerült ez a történet... Előre is köszönöm a válaszokat!

2017. ápr. 13. 16:50
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Szia! Azt írja a detralex betegtájékoztatója, hogy hasmenést, vastagbélgyulladást, hasi fájdalmat és bőrkiütést, viszketést, csalánkiütést is okozhat. lehet, hogy Nálad ezek a mellékhatások elő is jöttek.Ha gondolod és adsz egy email címet, akkor elküldöm az említett probiotikum (forever active probiotic) ár összehasonlítását is a normafloreval, meg hogy hogyan tudod beszerezni.Ezt nem doki írja fel és gyógyszertárban sem kapható, közvetlenül a gyártótól szerezhető be.
2017. ápr. 14. 16:37
 12/19 A kérdező kommentje:
Forever termék??? Nagyon sokat használtam a Forever First sprayt amikor fájt a torkom vagy elvágtam az ujjama...mindenre jó!! A forever zöld krémet meg akkor kezdtük el használni amikor a kisfiam megégette a karját a kályhánál. Imádom mert mindenre jók a forever-es termékek!! Hallottam már erről az immunrendszer erősítőről. Kedden meg is veszem mert az ázsia centerben van mintaboltjuk is! Tééényleeeeg!!! Kösziiii :)
2017. ápr. 14. 17:53
 13/19 anonim ***** válasza:
Szia! Örülök, hogy jó tapasztalataid vannak a Forever termékekkel!Az Ázsia centerben és sehol más ilyen helyen nincs mintabolt, ott szabálytalanul, garancia nélkül és ki tudja mit árusítanak.Csak a budapesti központi és három vidéki raktárban, vagy a neten keresztül a cég shopjában tudod garanciával beszerezni.Más nem jogosult az árusításra.Ráadásul a cégnél saját partneri kártyára vásárolva még jelentős kedvezményeket is elérhetsz.Ha érdekel szívesen segítek akár kedden is és megmutatom a teljes termékpalettát.Van olyan, amit most akcióban 1 áráért 2-t adnak.A viszketésre is jó lenne a First és a zöld krém.Meg még pár hasznos dolgot tudnék ajánlani.Pl a kisfiad biztosan imádná a gyermekvitamint.Hány éves a kisfiad?
2017. ápr. 14. 19:00
 14/19 A kérdező kommentje:
Tényleg?? Ismerem a forever-es termékeket :) a nagyobbik kisfiam még nincs 2 és sajnos (a gyerekorvos szerint) 3 éves kora előt nem kaphat a D vitaminon kívül más kiegészítőt :(
2017. ápr. 14. 20:24
 15/19 anonim ***** válasza:
Szia!És még nincs saját forever partneri kártyád?A nagyobbik unokám fél éves kora után már porítva kapta a gyerekvitamint, most 3 éves. Az egyéves már egy felet simán elrág a 4 pici fogával.Imádják.A natur gélt, aktivátort első naptól ihatják a babák is, sok mindenben segítenek nekik.A gyermekorvosod nyilván nem ismeri a termékeket. Ha goondolod emailben tudok gyermekes tapasztalatokat, gyermekorvosi előadást is küldeni, vagy kérdezz rá egy foreveres gyerek, vagy bármilyen orvosra.Az újdonságokat is ismered?
2017. ápr. 14. 20:38
 16/19 A kérdező kommentje:

Szia! Köszönöm a segítséged, de van a családban foreveres és mindig ő mondja (ha valami problémánk van) hogy épp arra mi jó. És még szombaton találkoztam vele és elhozta nekem a sajátját, és majd ma veszünk egy rendes csomagot. Egyéblént (szombat óta szedem) úgy néz ki mintha elmúlt volna. Még nem esküszöm meg rá,meg elmegyek dokihoz meg minden, csak gobdoltam mondom, hogy úgytűnik elmúlt!

Mindenkinek nagyon köszönöm a segítséget!

2017. ápr. 18. 07:04
 17/19 anonim ***** válasza:

Szia!

Nagyon szívesen. Örülök neki, hogy már jobban vagy!Biztosan segíteni fog. Azt azért jól teszed, ha elmégy a dokihoz.Bízom benne, hogy nem az Ázsiából szerzitek be az új csomagot!A családtagod milyen szinten van az üzletben? Nem javasolta még Neked a saját partneri kártyát?Azért kíváncsi lennék, hogy ő miket ajánl a problémáidra ( ha esetleg megírod privátban).

További jobbulást!

2017. ápr. 18. 08:58
 18/19 A kérdező kommentje:

Szia :) partneri kártyát ugyan nem ajánlott, és sajnos azt sem tudom, hogy milyen szinten van, de azt az aloe gélt ajánlotta, meg (még tavaly szeptemberben) valami kapszula volt az immunrendszerre. De annak elfelejtettem a nevét... Akkor a forever first spray-t konkrétan MINDENRE! Ha fáj a torkunk, megégetem a kezem, a gyerek felhorzsolja a könyökét, és még sorolhatnám, hogy az is mi mindenre jó :) meg a forever rúzs!! ❤ sokmindent kipróbáltunk és szeretjük őket!

Viszont a lényeg,hogy voltam maszek dokinál aki valami kamerás bigyóval vizsgált meg és azt mondta, hogy több kis aranyerem is van, és nem elképzelhetetlen, hogy az vérzik :) nem a legjobb hír,de amikre gondoltam...azok közül ez a legjobb!!

Még egyszer köszönöm mindenkinek a segítségét! :)

2017. ápr. 27. 22:35
 19/19 anonim ***** válasza:
Szia!Az jó, hogy voltál dokinál, és örülök, hogy "csak" aranyered van. Arra is használhatod a firstöt, a lipset, a zöld krémet, illetve belsőleg az activatort, a rostok miatt székletlágyításra a gélt, a zöldségtablettát meg még pár teréket.A ksfiadnak is sok mindent tudnál adni.Azért a partneri kártyával jól járnál, mert jelentős kedvezményeket is elérhetnél vele. Sokan ezt nem mondják el.Hogy miért, abba most nem akarok jobban belemenni, de vagy nem értik, hogy hogyan működik, vagy a saját anyagi érdekeik miatt....Ha segítség kellene, akkor bármikor kerehetsz.Jobbulást!
2017. ápr. 29. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!