SOS Ha valaki laktózérzékeny, vagy tejérzékeny lehet tünete az hogy nem bir hizni, és nagyon sovány?
A tejfehérje allergiának is lehetnek ilyen tünetei. A lányom az és 2-3 éves kora között egy dekát se hízott, pedig az ô korában kellett volna. Pontosan, mint ahogy elôttem leírták, a bélflóra tönkremenetele miatt a táplálék nem tud felszívódni. Szerintem most egy darabig hanyagolj minden olyan dolgot, amiben nyomokban is lehet tejfehérje, meg tejes dolog. 3 hét - 1 hónap múlva már sokkal jobban kell majd lenned.
Jó egészséget.
Egy 3 éves tejfehérje allergiás kislány anyukája
Ha laktóz érzékeny vagy azt egy sima kilégzéses tesztel meg tudják állapítani.
Az a könnyebb falat, mert van Laktaze tabletta, amivel tudod pótolni az enzimet, ha mégis ettél olyat, ami nem megfelelő.
A tejfehérje érzékenység már nehezebb, hiszen ma már a májkrémbe és a felvágottakba is tesznek valami tejszármazékot.
Próbálj időpontot szerezni egy Gasztroenterológushoz, de addig is írd, hogy mit eszel és próbáld figyelni magadat.
Mit ettem milyen reakcióm volt.
Ha ezzel mész oda nem fognak elhajtani!!
Ezt nézd, meg jó kiindulás lehet, hogy felgörgesd mi is a bajod. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!