Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mit kellene tennem?

Mit kellene tennem?

Figyelt kérdés

Apám elutazott itthonról szoval egyedul maradtam ket hétre... Ez eddig mind szép es jo, csak sikerult összeszednem valami bacit es már ötödik napja 39.7 koruli lazam van, amit rohadt nehezen tudok csak csillapitani, erre ra meg mar kb minden nap ujabb tunettel bovul a paletta. A torkom kornyeken es a fülem alatt mindket oldalt hatalmasra duzzadtak a nyirokcsomoim, tele vagyok kiutesekkel es ketpercenkent kohogoroham tor ram. Ket napja voltam ezzel az orvosomnal de nem irt fel semmi gyógyszert, csak ram nézett es feltetelezve hogy logni akarok csak annyit mondott hogy pihenj igyál sokat es nesze mara kapsz igazolastfel... Mit tegyek ha az orvos nem vesz komolyan idehaza meg semmi gyógyszer...

16/l

2017. márc. 11. 09:17
 1/3 anonim ***** válasza:
Mondju kmenj vissza az orvoshoz, hogy szarul vagy, ezek a tüenteid, írjon gyógyszer,t a gyógysezrtárban meg elmondod mi bajod és kérsz rá gyógyszert arra is.
2017. márc. 11. 09:29
 2/3 anonim ***** válasza:
Ahogy az első mondja. Ha az orvos megint elhajt akkor menj a gyógyszertárba is ott mond el hogy milyen panaszaid vannak. Menj lázasan meg mutasd meg a kiütéseodet.
2017. márc. 11. 09:47
 3/3 anonim ***** válasza:

Olyan nincs, hogy ilyen tünetekkel elzavarjon a gyermekorvos!

Menj nyugodtan vissza, és mond el neki az összes tünetedet, és vizsgáljon meg mert beteg vagy. A lázzal nem szabad szórakozni.

2017. márc. 11. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!