Lehet az Euthyrox mellett fogyni alulműködésnél? Mit kellene tennem, hogy ne hízzak még? Diéta?
Már lassan több évre húzódik vissza a történetem. Végre találtam egy rendes endrokrinológust, aki foglalkozik is velem. Sajnos már így eléggé elhízott vagyok és még sok helyen olvastam, hogy a gyógyszer mellett még egy jó 10-20-30kg-t híztak. Sajnos arról nincs még információm, hogy esetleg diétát kellene folytatnom, de félek, hogy hízom. Így is már heti 5-6x rendszerességgel járok edzőterembe és számolom a kcal-t és lent tartom a zsír -és a szénhidrátmennyiségem. (Ennyi edzés mellett sem fogytam egy éven keresztül.) Így kedves sorstársak bármiféle információt szívesen fogadok.
Köszönöm a válaszokat.
25L
Én is Euthyrox-ot szedtem és 12 kg-ot tudtam csak fogyni, de még mindig van rajtam legalább 8 kg felesleg.
Én szerencsés voltam mert azt elhízás oka a nem megfelelő táplálkozás volt és , a rendszeres és az egészséges táplálkozás elég volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!