Tegnap találtam egy tyúkszemet a talpamon. Mit érdemes tennem ezzel kapcsolatban?
Lehet azóta már rég túl vagy rajta. De nekem a körömvirág kenőcs vált be. 3x is.
Volt egy makacs tyúkszem a talpamon. 3 évig szenvedtem vele. Minden lehetséges tyúkszemírtó tapaszt, ecsetelőt végig próbaltam. 2x vágták ki sebészeten. És mindig visszajott.
Aztán elkezdtem kenni körömvirág krémmel. Igazából csak azért hogy puhítsa. De pár hét után az tűnt fel hogy már nincs ott :) Azóta sem jött vissza. Aztán a terhesség alatt a sarkamon jött ki 2 is. Azokat is nyom nélkül tünette el a körömvirág krém (dr theis márkájú vált be illetve csak azt próbáltam)
Ez a legegyszerűbb leggyorsabb és legkényelmesebb módja a tyúkszem írtásnak.
Én mindig picit megreszeltem a tetejét fürdés után. Aztán kentem. Naponta többször is bekentem ahányszor eszembe jutott ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!