Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Nem vagyok éhes, szomjas, nem...

Nem vagyok éhes, szomjas, nem eszek, nem iszok. Mi lehet a probléma?

Figyelt kérdés

16 éves fiú vagyok. Egy ideje egyre kevesebbet és kevesebbet tudtam csak enni, mára már szinte semmit nem tudok enni, napi egy két falatot "töm" belém Édesanyám.

Viszont nincs éhségérzetem, nem fáj a hasam és úgy érzem, hogy nincs szükségem táplálékra, ugyanígy vagyok a folyadékkal is. Ha nem szólna rám édesanyám elfelejteném, hogy egy keveset ennem é innom kell, de ez valóban nagyon kevés.(napi két pohár víz, egy-két banán, egy tojás) többet nem bírok enni, egyszerűen nem esik jól lenyelni. Családom és a kívűlállók szerint nagyon-nagyon lefogytam, de én ha tükör elé állok nem találom magam soványnak. Szüleim szerint a sok tanulás válthatta ki(egész nap tanulok), meg az, hogy mostanában elég rossz kedvű vagyok, unok élni, egész nap bent ülök és semmihez semmi kedvem...

Szerintetek ez mitől van? Ki vagy mi tudna ezen segíteni?

Válaszaitokat is előre köszönöm!

2017. márc. 5. 22:10
 1/6 anonim ***** válasza:

Volt már egy ilyen eset, amikor egy veled egyidős fiúval ez történt.

Mióta tart ez? Orvosnál voltatok? Szerrvi probléma is lehet.

Lehet hogy csak ártana, ha tömnek.

2017. márc. 5. 22:14
 2/6 anonim ***** válasza:

[link]

Az étvágytalan fiú esete

2017. márc. 5. 22:16
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem, orvosnál még nem voltunk, én nem is szeretnék menni, viszont a szüleim igen, de én nem érzem magam betegnek, nem érzem magam rosszul, csupán kicsit gyenge vagyok.
2017. márc. 5. 22:19
 4/6 anonim ***** válasza:

Kérlek menjetek orvoshoz:). Semmi baj nm lesz, maximum valamilyen olyan probléma, ami ezt okozza .

Ha viszont nagy a baj... Nem a suliban szeretnél összeseni, nem?

2017. márc. 5. 22:25
 5/6 A kérdező kommentje:
Rendben. Köszönöm a válaszokat, ha szeretnétek majd jelzek, hogy mi van...
2017. márc. 5. 22:27
 6/6 anonim ***** válasza:
Oké, jelezz:)
2017. márc. 5. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!